Bireylulmasali Kızlar bi hafta öncesine kadar sabah midemin kazınmasıyla uyanırdım sık sık acıkırdım ama bi anda aniden kesildi şu an iştahsızlık oluyor canım bir şey yemek istemiyor bir anda olması korkuttu beni normal mi bu durum? 18+4 haftalık hamileyim
MehZey Bireylulmasali biranda olmasi kötü mü bilmiyorum ama bebeğim bana tutunduğundan beri iştahsızım 🤷🏻♀️
halitefe Bireylulmasali yani öyle bir soru sormuşsun ki canım buna ne cevap verilir inan bilemedim yani bu kişiden kişiye değişir ne desek havada kalır doktoruna sor bunu hiç bir şeyinde belirtisi değil yani
sherlock_anne Bireylulmasali gayet normal ☺️ Bir kaç ay sonrada miden kazınıp doymama hissiyle dolar taşarsın, sonra bi ara yine istemezsin. Hamilelik hormonu dediğimiz bu 😁
halitefe Bireylulmasali yani birşey olduğunu sanmıyorum açıkçası cevabıda yok bu sorunun çok kafaya takma hamilelikte dönem dönem değişiyor iştah falan yine çok kafana takılıyorsa mesaj falan at doktora olmadı
UrazyadaMasal Haftaya kadar herşey normaldi. O haftadan itibaren kendimi yemek yemeye zorluyorum resmen yoksa yemek aklıma gelmio. Normalde iştahım açıktır hiç yemek seçmem 3 haftadır yemek yemek ölüm geliyor. Zorla yiyorum. Oda azıcık 😔
Tugbadogan Bireylulmasali benim günüm günümü tutmuyor bazen 2 tabak makarna yesem doymuyorum bazen iki kaşık çorba ile doyuyorum. Nasıl her gün hissettiğimiz duygular bile farklıysa iştah durumunun da farklı olması bence gayet normal 🙂
Baobap Bireylulmasali 18+2 günlük gebeyim. Gebelikte öğrendiğim en önemli bilgi, başımıza gelen her şeyin normal kabul ediliyor olması😄 bence rahat olun. Mide yanması, kazınması gibi sorunlar yaşadım. İştahsızlıkta yaşadım. İştahsızlığı tercih ederim.
Kadze Bireylulmasali e hamilelik bu:) bazen çok iştahlı olur dunyayu yersin bazen bir lokma yiyemezsin ilk haftalarda içi kazınır insanın Bebek büyüdükçe o aclimlar azalır kiminde şahsen bnde. De snn gibi oldu ama çok şükür kızım iki yaşında bı sorun olduğunu düşünmüyorum
Balonnnnn Bireylulmasali benimki gün gün hatta saat saat değişiyor bi kurt gibi açım bi hiç bir şey sevmiyor yiyemiyorum 🤦🏻♀️