qqueennn yavrukom ben 3 haftadır kullanıyorum benim de devam ediyor bazen kahverengi bazen siyah olarak özellikle progestanı gece yatarken fitil olarak aldığımda sabah geliyo baya gün içinde çok çok az oluyo doktorum kalmış kanı atıyodur normal bi durum kırmızı kan olursa gel demişti canım
Hd8 yavrukom progestan kullanırken benimde lekelenmem geçmedi doktora gittim tekrar yanında iğnede vermişti. Bir doktorunla görüş derim
yavrukom qqueennn bende de aynı şekilde kuzum ya sbaah ilk idrarı yaparken geliyo bu sabah açık kahve sulu binsekilde geldi çok korktum ama kırmızı olmadığı için acile de gitmek konusunda emin değilim hastnae ortamı da çok sağlıklı degl inşallah sağlıkla kucağımiza aliriZ
qqueennn yavrukom off sorma canım sürekli bi korkuyla geçiriyorum günlerimi ben de gitmek istemiyorum doktoruma yazıyorum sürekli kanama alanı geçmiş dedi ama hala kahverengi geliyo normal içerdeki kirli kanı atıyosun demişti iştr ama yine de korkuyorum☹️ inşallah kuzum geçer bu günler de sağlıkla alırız🙏🏻
XxKirmizibalik Hanımlar ben progestanı hap olarak kullanıyorum gördüğüm kadarıyla fitil olarak kullananlar da var. Bende aşırı uyku ve sersemlik yapıyor fitil olarak aldığınızda da bu şikayetler var mı acaba??
yavrukom XxKirmizibalik fitilde hiç bi yan etki görmedim ben sanırım bu yüzden fitil olarak veryor dr
qqueennn XxKirmizibalik ben 3 kez alıyorum sabah öğle ağızdan gece fitil olarak ilk başlarda çok kötü olmuştum sersemlik uyku hali ama geçti şimdi alıştı bünyem galiba. fitil olarak alınınca bi etki olmuyo canım biraz kasık ağrısı yaptı bende o kadar hatta fitil daha etkili diyolar
XxKirmizibalik yavrukom ama reçetede ağızdan alınır yazıyor ve eczaneci de eşime hap demiş fitil yok demiş ben de emin olamadım
XxKirmizibalik qqueennn ikisi de aynı hap değil mi hem fitil hem hap olarak alınabiliyor aynı hap yani
qqueennn XxKirmizibalik evet evet hap 200 mg olarak alıyorum hem hap hem fitil aynı yani 100 mg olanı genelde sadece hap olarak veriyorum demişti doktorum
BerrusMom Bende günde 3 kere ağızdan alıyorum hala 1 haftadan fazla oldu devam ediyor kahverengi lekelenmem nasıl bişi bu bi bitmedi ya :( çok canım sıkılıyo korkuyor insan ister istemez doktor herkese farklı söylemiş banada yerleştiği için oluyor dedi