Sadiye35 Kızlar sırtta nefes almada batma oldu mu üstüne yatınca batıyor nefes alirken batıyor yaşayan var mi ?
Gzmskr Benimde bu aralar öyle yaaa ama sadece sırtta agrım oluyor nefesim iyi gibi siz kaç haftaliksiniz
Sadiye35 Gzmskr 38 haftadayım gece uykularını unuttum asla yatamıyorum sırt üstü sanki kaburgam kırıldı yana yattığımda da ağriyor sıcak su torbasi fayda ediyor tek oda 1 saat kadar
Gzmskr Sadiye35 tek bir noktada benimde ara ara vuruyor Bnde 34 haftaligim bnce bebislerden kaynaklanıyor.Doktorunuza yine bir sorun siz
Sadiye35 Ve sezeryan olacağim bu ağri ile nasil ameliyata girip 45 dk orda yatacağim en çok bunu düşünüyorum
Seymalican Benimde aynı şekilde sırt üstü yattigim zaman sanki midemi birisi sırtıma itiyor sırtıma bıçak sapliyorlar aynısi oturduğum zamanda oluyor 39 haftaligim
Sadiye35 Seymalican dikkat ettim de kafamı öne yaptığımda sancı daha da artiyor sizdede oluyor mu yüksek yastık dan kaçinmamiz lazimmiş
Sadiye35 Keskinn41 olabilir doktoruma gittim açilma var doğum sancısıdır o dedi ne dedıysem derdimi anlatamadım ama ben böyle bi batma açik şekli hiç yaşamadim uykuyu unuttum hiç bir tarafa asla yatırmıyor