Kzysda Hatice_karadag Hamilelikte bebeğinin karnı geriden gelen küçük olan varmı suyu kanı iyi sadece karnı geri 35 4 haftalık 2 kg 😔😔😔😔1 haftada 70 gram almış
Hatice_karadag bukito Kzysda kuzum valla benim ki 34 haftalik 2.300 gram yani doktorun ne diyor bol bol çığ kaşar ye ve muz ye sonra badem falan ye bunları yap lütfen
Oznuryunus Snszasla şuan benimde öyle oluyor ya karnimda kasılma var ve Bebek oynadikca alt tarafimda hissedip tuvaeltten kalkıp tivaelte gidiyorum 36+1 bu arada bu belirti olabilir mi hemen doktora mi gitmeliyim bilenler hemen bir cevaplayabolir mi 🙏
bodurulku Astadavistabeybi hangi satıcı ve marka acaba bende alacağım da yorumlar hem olumlu hem olumsuz olunca kafam karıştı
Dnacar83 Hatice_karadag kislik bende bulamadim ama hastane soguk olmuyormus bende normal aldim ayriyetten alt ust kendim alip koydum uzun elbise gibi olan gecelikden aldim benimkiside ince oda sicak olur dediler bakalim bebekden dolayi daralirsin hatta ustune uzun ceket tarzi al usurum dersende
Sedanur23 Snszasla Ne zaman başlar hiç belli değil ben her an doğum yapacakmışım gibi hissediyorum 🙄🤲
Gozdeeb Hatice_karadag lohusam.com diye site var ordan bakabilirsinn takimlari guzel duruyor. Trendyoldan bakabilirsiniz