BrcHmt 78 ile hamile kaldım. Şuna 19+6 yım 82 kiloyum. Doğuma kadar sizce kaçın üstüne çıkmamam gerekiyor?
91ARIN91ASK BrcHmt bana 108 ‘in üstüne çıkma dedi ama ben 97’ile hamile kaldım 7 buçuk aylığım. 104’üm
Dorukmoms 91ARIN91ASK bende aynen kilolarimiz yakın canım Çarşamba doğumum var 97.5 ile hamile kaldım 104 um şu N
Boncukgiller003 91ARIN91ASK Ya doktorlar kimseye kilo alma diyo 😅 ben 45 kiloyum hala daha da kilo almadim bana da dedi kilo alma ama bebeği de ihmal etme diye 😁
ssnnmmm Bende 83le hamile kaldım 7.aya girdik 3,5-4kg aldım max 12kilo ile tamamlayacağız demişti doktor inşallah 12kiloyu bulmam
Gigy BrcHmt 80 ile hamile kaldım şu an 83 84 arası gidiyorum 18.haftaya gireceğiz ,ben de bu hafta sıkıya aldım ıvır zıvırı kestim , öğünleri de azalttım bu seferde korkuyorum bebek gelişmez diye 🙄
BrcHmt Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻 Korona yüzünden yürüyüş de yapamıyorum. Şişip kalıcaz valla 😂 doğumlar nasıl olacak çok merak ediyorum 🤔😇🤰🏻👦🏼
BrcHmt Bu arada yaşlarınız ve bebitoların cinsiyetleri neler? Ben 🤰🏻25 yaşındayım 👦🏼 Oğlum olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🧿
Sblglc Allahimmm yazmaya utandim 47 kiloyla hamile kaldim bugun bir baktim 65 kilo olmusum daha 21. Haftada 🙈🙈🙈🙈