Gece 3 buçukta suyum gelmişti su mu çişmi ayırt edemedim buraya yazdım, hemen kalktık hastaneye gittik bu arada 35haftalığız ve bebek tersti daha dönmemişti. Dün kontrole gitmiştik bebek hala dönmemiş çatında dar sezeryan olursun demişti doktorum iki hafta sonrasına kontrol yazmıştı. Gece bi anda suyum geldi hastaneye gittik serum bağladılar açıklığıma baktılar 1cm dediler olduğumuz yerde yenidoğan yoğunbakım küvez yok diye Mersin’e sevk ettiler Mersin’in ilçesindeyiz Mersin bize nerdeyse 4saat… ambulansa bindik, yarım saat sonra sancılarım başladı oğum ne yapacaklarını şaşırdılar bi saat gittik doğum başladı bebeğin bi ayağı çıktı dedi ben zaten acıdan sancıdan bağıra bağıra ağlıyorum çok acı çektim doğum başladı ve bebek tersti , Mersin’e yetiştiremeyiz hastayı Silifke’ye sapalım dediler aydıncığın tünellerini çıktık bebeğin diğer bacağı da çıktı Silifke devlet hastanesindeki doktoru görüntülü aradılar yapabileceğiniz hiç birşey yok siz doğurtamazsınız bebeği ileri ittirin ben ameliyathaneyi hazırlatıyorum dedi doktor o an da vücududa çıktı Silifke’ye daha on dk vardı bebeğimin kafası içerde kaldı ambulanstaki ablalar ağlıyo ben ağlıyorum çok kötü bi andı , bi taraftan ağlıyorlar bi taraftan bu vebali bize nasıl yüklerler madem doğum başlayacaktı neden sevk verdiler neden sezeryana almadılar diye anamurdaki ebelere söylendiler. Bebeğimin kafasına kordon dolandı, hastanenin önüne geldik Silifke’ye , ALLAH HEPSİNDEN BİN KERE RAZI OLSUN, bütün devlet hastanesi bütün doktorlar kapının önünde bekliyordu ambulansın kapısını açtıkları gibi doktor geldi ıkın korkma dedi o an bebeğim doğdu hemen küveze alıp Mersin’e sevk ettiler . Biz burda kaldık, yarın sabah çıkış verecekler. Kendi memleketimizde köpek gibi davrandılar hasta bezi bile vermediler biz bez vermeyiz dediler ped koyar yollarız dediler attler zorlayınca bu hasta sevke gidiyor bez verin diye bağırınca bez verdiler . Hastanede olanları anlatmak bile istemiyorum insan yerine bile koymadılar dönünce ilk işimiz tek tek hepsini şikayet etmek Allah aynısını kendilerine de yaşatsın azarlamaktan başka bişey yapmadılar . Buraya geldik altımı bile bağladılar ebeler , Allah bir değil bin kere razı olsun .bebeğimin durumu 3gün sonra belli olacakmış sıkışmış kalmış kafası yavrumun 😔 muayene etmeye gelen hemşire bu nasıl olur bu bi mucize Çatın o kadar darki parmağım bile girmiyor bebek nasıl çıktı Allah sizi kurtarmış dedi.. sağ Salim ayaklanalım Silifke devlet hastanesinin ebelerine doktorlarına hepsine teker teker teşekkür borcumuz var . Anamur devlet hastanesiyle de GÖRÜLECEK HESABIMIZ… Allah korusun Silifke’yi geçmiş olsaydık doğum ilerde başlasaydı ne olacaktı doktor yok hastane yok Mersin’e kadar.. düşündükçe kötü oluyorum , tek dileğim bebeğim sağ Salim sağlıklı olsun