Zeynepoz Brsenal kuru et, sucuk kokusuna ilk 3-4 ay tahammülüm yoktu. Şuan kuru ete yok son aydayım ☺️
Haticeyuce31 Brsenal ben oğlumda çikolatadan ve çikolatalı şeylerin hepsinden soğudum ama hepsinden ki aşırı tatlı cikolata yiyen bir insandım Simdi 2. Gebeligim bundada aşırı tatlı ihtiyacım oluyor oyle aman aman tiksindiğim birsey olmadi ama sadece salam sucuk sosis gibi şeyleri arada tüketirdim artk hic canim istemiyor gorunce nasil yiyorsunuz ya onu diyorum hele sosis icin😬
Kzysda Brsenal Hamilelikte bebeğinin karnı geriden gelen küçük olan varmı suyu kanı iyi sadece karnı geri 35 4 haftalık 2 kg 😔😔😔😔
Baharhnm Brsenal Hamileliğin başında kırmızı etten ve kahveden tiksinmiştim. 26.haftadayım tiksindiğim birşey yok şimdi :)
XxKirmizibalik Et, tavuk, kıyma,çiğ kuruyemiş bir de başlarda mandalina çok yiyordum şuan görmek bile istemiyorum
ZehrasMom En sevdiğim ve tek tiksindiğim şey kola 🥺 zaten içmek zararlı ama arada nefsimi körlemek için bile içemiyodum ama 5. Aydan sonra geçti çok şükür 😂