Mevreee 91ARIN91ASK canım sanırım ense kalınlığı olabilir yani tek 3un altında olması gereken değer o diye biliyorum
nilsmother 91ARIN91ASK Tiroid Uyarıcı Hormon veya Tiroid Stimule Edici Hormon hipofiz bezinin ön lobundan üretilen ve salgılanan, Tiroid bezinin çalışmasını düzenleyen peptid yapıda bir hormon dur canım Mevreee
esraizmirli 91ARIN91ASK gebelikte olan şeyler bunlar canım yüksekse eğer düşürmek için dahiliye doktoru ilaç veriyor
Yrnokty53 91ARIN91ASK tiroit oluyor canım internettende bakabilirsin ben tiroit hastasıyım 2,50 altında olması lazım degerin ama hapla düşüyor merak etme
91ARIN91ASK esraizmirli 3 müş benim altında olması gerek dedi tuz vs tüketme diyo 31 haftalığım tuz pek tüketmiyorum ama su az tüketiyorum
deryamuratx 91ARIN91ASK ilk defa böyle bisey duyorum kan dolaşımla ilgili her halde ama tedavisi varmış kaç hafta sürüyormuş
058elf 91ARIN91ASK tiroid canım dahiliyeye git ya da doktorun ilaç verir bende hamilelikten önce yüksekti doktor hamilelerde 3 ün altında tutuyoruz demişti neyseki hamile kalmadan düşürmüştüm ilaçla
058elf 91ARIN91ASK ama tsh için dahiliye o gerekli görürse endokrine gönderiyo, senin değerin kaç çıktı
91ARIN91ASK 058elf 3.13 çıktı benim birde tansiyonum dengesiz miş kardiyoloji ye git hemen dedi korktum
058elf 91ARIN91ASK yani doktoru dinle yine de sen ama tiroidlere dahiliye bakıyo geneli canım yüksek olmadığı için belki düşük dozlu ilaç yazar ben 25 mg kullanmıştım