Gozgozhappy Kızlaaaar son adet tarihine göre 38+5 haftalığız ama ultrasonda bebeğim iki hafta geriden geliyor doktorum bu durumun normal olduğunu söyledi şimdi doğum için sat mı usg mi baz alınıyor ?
oykuduru21 Gozgozhappy geçen gün bende aynı konuyu post açtım genel olarak sat baz alınıyor dendi bende ona göre gidiyorum artık 😊
Gozgozhappy Alinamoms Bazıları usgye göre oluyor deyince kafam karıştı açıkçası saolun cevabınız için 🌸
Kadze Gozgozhappy sat baz alınır ama geç dollenmeyse ilk hagtalarda sat i degistirio doktorlar zaten usg ye göre sat belirliyo ama sizin doğuma yaklaşmış zaten muhtemel bugüne kdr sat baz alındı ona göre doğum tarihi verir
Gozgozhappy oykuduru21 sata göre olması normal ama bazıları öyle deyince kafası karışıyor insanın sizin postunuzu görmedim hiç🤦🏻♀️
MihricanA Aslında organ gelişimi sata göre olduğu için bende öyle takip ediyorum benim de 2 hafta ileriden geliyor
Gozgozhappy MihricanA Organ gelişimi daha önemli sanki salı günü randevum var bi sorayım bakalım saolun