Beyzanur2534 Arkadaslar 12+5 im doktorum bebeğin suyu çok az dedi. Beni perinatolojiye sevk etti böyle bişey yaşayan varmı içinizde. Lütfen bişey söyleyin
Meryemkale Beyzanur2534 havuç iyi geliyonuz suyu çoğaltıyomuş araştırıp bol bol tüket istersen. Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini🤲
minnakmina Beyzanur2534 canım günde 1 bardak havuç suyu ve 3 litre su iç ben böyle yaptım suyum 10 günde tam anlamıyla düzeldi doktor karnında ölebilir çok susuz dedi ama saglıkla kucagıma aldım kendini korkutma
Beyzanur2534 Emel38 sağolun tesekkür ederim bu ikinci hamileliğinm hiç birşey yiyeyorum içemiyorum midem cok kötü
Burcudlkts Genelde bu tur yazilarin altinda havuc suyunun cok iyi geldigini goruyorum bir arastirin isterseniz allahim sifasini versin isallah bebeğinizi sagsaglim kucaniza alin 🤲
Tugbadogan Alinamoms hurma düşüye sebep olur açılma yapıyor. O yüzden doğuma yakın açılma fazlalaşsın diye yeniyor isterseniz bir araştırın.
Naaz Alinamoms hurma gebeliğin başlarında yasak kasilmalara sebeb oluyor 36. Haftadan sonra yiyebiliyorsunuz. Aman sakin yemeyin
halitefe Beyzanur2534 canım perinatolojiye git ihmal etme ama bol havuç suyu da tüket doktorunada danışarak
Alinamoms Naaz gerçekten mi 13. Haftalık gebeyim ve 4 gündür yiyorum 😢 düşük sebebi mi ben ilk defa duydum gerçekten
halitefe Beyzanur2534 yani sanmıyorum ama bakılsın tabi perinatolojiye gitsen için rahat eder hemde riskli gebelik uzmanı oldukları için seni daha iyi yönlendirip bilgi verir sorularınıda hazırla git hatta orda unutma