ecemeric Merhabalar Instagram’da Babynest puset örtüsü emzirme yastığı gibi set şeklinde satilan böyle ürünlerin olduğu alış veriş yapıp memnun kaldığınız sayfalar var mı acaba?
Bugleemm ecemeric evet tasarımcı anne var canım ona yaptırttım ben set olarak çok güzel kalitesi felan da bakabilirsin instagramda ☺️
nilsmother ecemeric tasarimci_annee sayfasına bakabilirsin alışveriş yapmadım ama ürünleri çok hoşş😍🌺
mercimeginanne ecemeric ben bu sayfadan aldım çok hoşuma gitti ödemeyi de teslimat sonraki istediler peşin almadılar. Ben çok memnun kaldım 😍😍 https://instagram.com/babynestsepeti?igshid=1rkhrln187an2 Babynest 100lira yastığı fiyata dahil Puset örtüsü 60lira Puset minderi 45lira Emzirme önlüğü 30lira Emzirme minderi 40lira 200₺ üzeri alışverişte emzirme önlüğü hediye bunu yolladılar bana ben bunları sordugum için başka ürünleri de var sayfada ekstra
Bgmky ecemeric babynest_cim diye bi siteden aldım ben çok güzel ürünleri. Yastığı falan yıkarsam şekli değişir falan diyodum ama yıkadıktan sonra daha da toparlandı baya iyi
ecemeric Bugleemm Acaba ne kadara yaptırdınız set olarak? Mesaj attım ben de fiyat bilgisi için ama daha geri dönüş olmadı
ecemeric nilsmother Şimdi mesaj attım ben de oraya. Fiyat bilgisi almak için. Gerçekten çok beğendim ben de ☺️
Bugleemm ecemeric 300 tl gibi bir fiyattı sanırım canım görsel olarak da paylaşıyım istersen yaptırdıklarımı ☺️
semdem1 Ben de tasarımcı anneden yaptırdım hatta bebek boy ve tek kişilik pikeli nevresim takımı diktirdim kendisine 😍😍