masallarin ah canım çok sevindim 💕 ben de de 5. Haftadan itibaren oluyor koyu kahve tonlarında başladı bir akşam da kırmızımsı çıkmıştı o sıralar leke gördükçe dr a gidiyordum bakıyorduk ultrasondan birşey yok kırmızımsıyı da görünce bir panikle gittik yine birşey yok bebek yerinde kese sağlam görünen kanama yok, hala da açık kahve tonunda akıntım oluyor ben de görünce sinir oluyorum korkuyorum aynı sen gibi lavaboya gitmek istemiyorum görücem lekeyi diye hatta dün akşam kasık ağrısı oldu regl gibi ve yine birazcık lekelenme kırmızımsıya döndü ve kesildi açık kahve devam etti rutin olarak ama artık panik olmuyorum demek ki olacak bu şekilde bir müddet diye kendimi telkin ettim ve alıştım duruma doktora da gitmedim bugün daha iyiyim yine açık kahverengi leke devam ediyor ara ara çok panik olmadan dikkatli olmak lazım bir müddet bunu yaşayacağız anlaşılan dikkat etmemiz gereken şey kanamanın rengi ve yoğunluğu kanama çok miktarda olursa Allah korusun o zaman sıkıntı var demektir, bu arada ben de 5 güne bir proluton iğne oluyorum kalçadan