Baybymucize moralini yüksek tut senin yasadigin hamilelik gibi binlerce hamile kadin var aynı durumu yaşayıp sabredip anne olan. Kendimde ne olur bilemiyorum ama anne olmaya değer varolan sıkıntıya katlanıp o güzel meleğe ulaşmak 😊🧿🌸🥰 inşallah sende zor günlerini atlatır sin hayırlısı ile . Bebeğinle birlikte bu gunlerim acısını hergun her saat çıkartırsın kuzum.Allah bizleri çeşitli sıkıntılar ile sınıyor ki kıymet bilelim istiyor ben öyle düşünüyorum.haberlrde görüyorum yeni doğan bebeği çöpe atıp hayatini elinden çalıyorlar.dua ediyorum bu tio haberler görünce allahım diyorum.ben ve benim durumundan daha zor da anne olması çok zor olan kadınlara evlat isteyen kıymet bilen insanlara anne baba olmayı nasip et böyleler inden koru bu çocukları diyorum. Insan nasıl kıyar vi cana eşimle izlerken gözlerimiz doluyor.20 senelik evli insanlar çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor tedavi görüyor bebeği oluyor ya da olmayınca evlat edinebiliyor. Allah im.o masumları zalimlere vermesin kıymet bilene versin inşaallah. Hep bu şekilde dua ediyorum..icim çiz ediyor insan nasıl kiyabilir bi cana.cezasi çok ağır olmalı ki herkes doğurduğuna sahip çıkmalı.