Meraba kızlar benım sıze sorum ben 26sında yumurtlama gordum 28′e kadar degerlendırdım gebelık testınde ne zaman cıkar normalde dun hasta olmam gerekti olmadım bugun erken gebelık testı yaptım sanki golgesi var gibi cıktı ama hatta esım bıle dedı sonradan gordum diye ama belirginlemedi sizce ne zaman test yapmalıyım kacıncı gunde çıkar

Kbrklnc döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkar geç döllenme olduysa birkaç güne tam belli eder kan verirseniz kesin sonuç çıkar

Kbrklnc canım normalde en sağlıklısı yumurtlamadan 17 gun sonra test öneriliyor senin de 15 gün olmuş sanirim 1.2 gun daha bekle bidaha yap

minnakmina bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman olmazsam kan vereyim 😊

Kbrklnc yaptığın testin fotoğrafını da atarmışsın bizde bakalim

Ronya23 resımde hıc gozukmuyor canım sankı ben golgesını gordum varla yok arasında bırsey gıbı eşime gosterdım basta yok aşkım felan dedı sonra sanki var gibi canım dedim ama çizgi belirginleşmedi yoktur galıba belkıde ben kuruntu yapıyorumdur yıne 🥺

Kbrklnc valla sanki bir çizgi varla yok arası birsey inşallah vardır 2 gun daha bekle bidaha yap yada yarin

Kbrklnc şuan o.cizgiyi cok net bir şekilde gördüm canm.güneş batınca telefon daha net gösterdi