Nisanurr E23ww bebeğinde emiyorsa emzir canım benim hem oğlum istemedi hem ben emzirme taraftarı değildim
E23ww Nisanurr benimle ayni dogum yapmsn ay kaderimiz ayni gibi bende rahim yumsaticisi aldim ise yaramadi suniyle yaptim😄 simdidr tekrar hamileyim 😅 bukadar tesaduf olamaz😄😄
Zeynepeymen Nisanurr sağ salim cıkarsın inş bi duydum hamılesm bi duydum doguruyosun happy kids de görüsürk 💕
Nisanurr Zeynepeymen valla bende kendime anlam veremedim doğurdum diye sevindim peşine bir hamilelik daha motora bağlamış gidiyorum bu oglusumda doğsun bol bol happy kidste görüşürüz ❤
Elfayldzl2016 Nisanurr ooow Allah yardımcın olsun sunni sancı kadar berbat bişey yok ölüyorsun zannediyorsun
Nisanurr Elfayldzl2016 aslında öldüm bittim diyeceğim bir acı değildi senin acı eşiğin mi düşüktü canım o yüzden mi öyle oldun
Elfayldzl2016 Nisanurr bana 2gün üst üste taktılar 5gün hastanede yattım bir sürü ilaç aç kaldım bünyem dayanmadı
Nisanurr Mervekaya evet canım bu oğlumda vakti saatinde gelirse aralarında sadece 1 sene olacak hatta 2 gün öncesinden ☺