DamlaHakanTaydas Günaydın annişler...bnm tüp bebekle ilgili merak ettiğim bi kaç şey var...aramızda tüp bebek annesi olan var mı
Lamelif DamlaHakanTaydas 13+3 haftalık oldum bende progestan takviyesine ne zamana kadar devam edeceksiniz hiç kanama yaşadınız mı ??
DamlaHakanTaydas Arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bnde 4+5 deyim çok şiddetli bel ağrım var doktor tüm yumurtaları topladık ama vucut yumurta üretmiş hamılelık gerçekleştiği için oda kiste donmüş dedi yaşayan var mı böyle bişe
kartanem DamlaHakanTaydas bende 13 haftalığım benm de öyle oldu ama bi sorun yaratmaz merak etmeyin bol bol dinlen
Evrem94 DamlaHakanTaydas benimkide aynen senin anlattigin gibi oldu canim yumurta toplanip transfer oldukten sonra sol yumurtaliklarimda 3 tane yumurta buyumus ama hamile kalinca kiste donusmus doktor bebege bir zarari olmaz dedi bebek buyudukce yok olur dedi 😊
Nurerdgn DamlaHakanTaydas canim benim yumurtalar toplandiktan sonra hep agrim sancim nefes daralmasi karinda şişlik oldu sonra cok sukur hamile oldugumu ogrendim iste 6 +4 de ilk kontrolume gittim bu arada agrilarim nefes darligi falan devam ediyo ama nedenini anlamiyorum karnim şiş 5 aylik gibi doktor bakti karindan keseyi gordu bu arada yumurtalara da bakti sol yumurtaligima baktiginda orda ohss olustugunu yani yumurtalarin kullandigim ilaclara bagli olarak su topladığını gördü 2 hafta sonra gel bakalim kuculmesi lazim kontrol edecez dedi 2 hafta sonra gittigimde kuculmustu sonra tamamen kayboldu cok sukur kullandigimiz ilaclar hep hormon ilaci yani boyle seyler oluyo maalesef
Nurerdgn DamlaHakanTaydas inan bende oyleyim acayip pinpirikliyim ya 3 ayı atlattik sayilir bakalim 6 ay nasil gececek 😄
Aspirin DamlaHakanTaydas bende tüp Bebek 7+1 olduk bende de düşük riski var di kan uyuşmazlığı vardı iki gün hastanede kaldım çarşamba günü kalp atışı için gidicez benimde geç döllenme olabilir dedi Dr keseyi gördük bebeği göremedik inşaallah çarşamba günü görünür iki kere kanama oldu çok korktum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Bahar1187 Bende varım 28+4 Biraz ağrın olur ama senin için korkulacak bi durum yaratmaz içini ferah tut
Prensinannesi DamlaHakanTaydas progestani ben hala kullaniyorum ilk gunden veri canim 31+5 olduk doktorum ilacin bi zarari yok ondan doguma kadar kullan bir sıkıntın olmasın dedi cok sukur bi problemimde yok
Nurerdgn Evrem94 aaa ne guzel maasallah yaa Allahim saglikla kucagimiza almak nasip etsin hayirlisiyla insaallah canim 🤗
Evrem94 Bu arada baslik acilmisken benimde bi sorum olucak tup bebekle hamile kalan arkadaslar ilaclari igneleri jelleri ne zaman bıraktiniz ?
ikizannesi Evrem94 jeller 3 aylik olana kadar kullanıyor ,pruloton diye bir iğne vardı onu da kalp atışını duyunca bıraktık
Nurerdgn Evrem94 jeli 12 hafta olunca birak dedi doktorum ama vitamin ve coraspirin de kullaniyorum onlar doguma kadar kullanilacak dedi
MerveYasinKeskin Evrem94 Mrb canım benimde tüp bebek 9+6 jel 9 haftaya kadar iğne ve folic asit 12 haftaya kadar genelde