Gzmkk merhaba, ben hem labaquick hem de innovita kullandım. İnnovitadan daha çok memnun kaldım ama bu tercih meselesi bence marka çok farketmiyordur. Nasıl yapılacağına gelecek olursak sabah ilk idrarla yapılması önerilmez. Adetin bittiği gün başlanır. 11 13 15 19 22 bu saatlerden hangisi sizin için uygunsa o saati seçin ve her gün aynı saatte yapın. Testi yapacağınız saate 2 saat kala her türlü sıvı tüketimini bırakın. Mesela 13de yapacaksınız diyelim 11 gibi wcye gidin 2 saatte sıvı tüketimi yapmayın ve 13 de testinizi yapın gibi. Genellikle hep çift çizgi olur önemli ola kısım t ile c aynı koyulukta olduğu gün yumurtlamadır. Yumurtlamayı görüdğünüz günden sonraki gün de testi yapmalısınız eğer silikleşiyorsa çatlama olmuş demektir ve testi bırakabilirsiniz. Ama hala koyuysa yumurtlama devam ediyor demektir ve testi silikleşmeyi görene kadar devam edersniz. Pik yaptığı gün ve sonraki 3 gün ilişki öneriliyor. Ancak benim doktorum gün aşırı öneriyor. Bu kısım size kalmış. Umarım işe yarar olmuştur. En kısa zamanda güzel haberler verirsiniz umarım💚