Pnr_cgt Ayımdayım ve iki üç gündür yemek yedikten sonra kendimi müthiş halsiz hissediyorum elim ayağım kesiliyor midem hem bulanyor hem yanyorrr nefesm daralyoo bana noluyoooo sizlerde durumlar ne benim gibi olanlardır???varmiki acaba🤔
Evsunnn Pnr_cgt Bende de aynı durumlar oluyor büyük ihtimalle tansiyon düşmesidir normal biraz uzanınca geçiyor mecbur yine kalkıyorum
gamzelinaz Pnr_cgt benimki henüz 4 aylık ama bende en basından beri durum boyle. Sürekli yorgunum. Her yemekten sonra 5 10 dk uzanma ihtiyacım oluyor. Dr ye yemek yemek bile beni yoruyor dedim. Normal dedi
diyhomelif Pnr_cgt balık yağı kullanıyor musunuz ? Bendede öyleydi balık yağından sonra düzeldi efa mom diye geçiyor içinde birçok vitamin var
Pnr_cgt Evsunnn valla ilk üç ayda da böyle oldum sonra birden geçti şimdi tekrar olması tedirginlik yarattı korona illettide varya insan korkmuyo değil 😣
Pnr_cgt diyhomelif hayır kullanmadm yani zaten doktorun verdiği vitaminlerde bna ağır geldi karaciğer değerlerim de artış oldu 😣 her yemekten sonra bayilck gibi oluyorum