Merve8494 0000kardelen bende merak ediyorum şuan 28+5 im haftaya kontrole gidicem en son 1139 du 27 haftalıkken
Heyecandorukta 0000kardelen 29. Haftada gitmiştim 1500 gr dı, şimdi 30. Haftanın sonuna geldim, bakalım artık haftalık ortalama 200 gr alıyormuş bu haftadan sonra bebekler 🤔🐣😁
0000kardelen Bana da 1.900 dedi doktor ama bir yanlışlık var mıdır dedim bu haftaya göre iyi dedi normal mi aklım karıştı 😍🙈 doktor tahminlerinde ufak tefek yanlışlıklar oluyormuş tam tutmayabiliyormuş yani ☺️
Fsn26 0000kardelen matematiksel ölçümle hesaplanıyor kafa karın çevresi ölçüsü vs oranlamasıyla. Kiloya çok takılmayın genelde uyuşmuyor zaten 😃
DaisyMom Fsn26 ya benim bebegim de 29+1 ken gittim 1234 gr dedi.Bir hafta geriden geliyor bebegim.Minyon bir bebek olucak dedi.insAllah ilerleyen zamanda alir kilo 💜
Fsn26 DaisyMom benim de bpd ac ve fl ölçümlerine göre birkaç gün geriden gidiyor ama kilosu normal dedi. Benimki de minyon bir bebiş ☺️
0000kardelen Denizyrtts maşallah yine sizinle kiloları yakın geldi 1.900 deyince şaşırdım ben biraz fazla geldi bana ☺️Umarım bebişler almıştır kiloları