Merhabalar, sırf bu stres sebebiyle bir şeyler yazmak istedim.
40 haftalık olması için son 2 günümüz var oğlumla. Ama onun pek gelesi yok, hala oldukça yukarıda. Son çatı muayenemde doktorum kafaya ulaşmak için beni baya zorladı, hiç daha önce ihtimal vermediğimiz sezeryeni konuştuk doktorumuzla.
Mantıklı düşünmeye çalışsam da normalden uzaklaşmak sanki oğlumu bir şeylerden mahrum bırakacak fikrini tam atamıyorum kafamdan.
Sezeryan ile normal doğum farkı olarak, çocuğun daha alerjen olması ve belki de sütün hemen gelmemesi olduğunu biliyorum. Normal doğum yapıp epizyotomi sebebiyle oturamayan kadınlar biliyorum, keza sezeryan yapıp hayat kalitesi hiç düşmeyen de var. Ama ne olacağını bilememenin stresi🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Suni sancı da gündeme giremiyor çünkü oğlum baya zirvelerde. Kurbanlık koyun gibi beklemedeyim🙃 40 hafta üstüne çıkmak istemiyorum. Bebeğin strese girmesi, her gün nst, kaka ihtimali ve kilo alıp yine normal doğuramamak söz konusu.
Bilemiyorum, yalnızca Allah herkese kolaylık versin. Doktoruma fazlasıyla güveniyorum. Herkesin hikayesi ayrı o yüzden kimseye bir şey sormuyorum.
Evimiz, yatağı, herkes onu bekliyor. Herkes sağlıkla kucağına alır inşAllah. Hayırlı ramazanlar herkese.