Benim gibi covid yüzünden psikolojisi bozulan var mı acaba. 36+6 yım bugün ikinci bebeğim. 23 aralıkta doğum yapmak istiyorum inşallah. Eşim esnaf dükkan şu anda kapalı kısıtlamalardan ötürü. Allahtan kendi tarla bağ işleri var onlara gidiyor insan içine girmemiş oluyor. Bende devamlı evdeyim hiç bir yere çıkmıyorum. Doğumdan sonra hiç gelen de olmayacak ama küçücük bağışıklığı oluşmamış bir bebek gelecek dünyaya. Ve biz onu nasıl koruyacağız bu ölümcül virüs varken. Çok endişeliyiz gerçekten. Etrafımızda herkes korona geçiriyor. Çoğu kişiden hiç bir yere çıkmadım market poşetleriyle geldi diyen bile duydum. 🤷🏻♀️ Siz ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz 🙄🙄🙄 ilk bebeğim 2buçuk aylıkken bronşiolit olmuştu ve 1 hafta hastanede yatmıştık. Hayatımın en kötü günleriydi. Şimdi oğluma da bir sürü takviye veriyorum her gün başka hasta olmasın kardeşine de geçmesin diye ama. Emzirirken biz neler kullanabiliriz acaba ya da nelere ayrıca dikkat edebiliriz. Benim gibi kara kara düşünen var mı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️