Melekhkn Cok saolun kızlar pazartesi kan vercem gec döllenme olduğunu düşünüyorum bugun 1 hafta oldu gecikmenin
Melekhkn Inşallah yaa😊 pazartesi kan verip ilk haberi sizlere vercem dua edin benim icin cook saolunn❤
aselsura123 Melekhkn var gözünüz aydın benimde böyledi üstelik adetim 3 gün gecikti halde iki gün sonra kan verdim 77 çıktı hayırlı olsun 😊
MKrasnic Hayırlı olsun canım https://hizliresim.com/te0317 Benim de böyleydi, ertesi gün doktora gittik üç gündür kanına karışmış demişti :) kan değerim de 180 civarıydı
Melekhkn MKrasnic hayırlı olsun canım benim❤ bende yeni olduğunu düşünüyorum kan verene kadar tam emin olamicam cunku bi kere daha cift görüp kanda negatifti ama 2 senedir cift çizgi göremedim insallah vardr
Merve43 Melekhkn tatlım eczaneye gidip bir iki tane daha idrar testi alıp akşam ya da yarın tekrar yapar mısın? Benim böyle cıktı sabah, akşamına çok daha belirgin çıkmıştı var gibi
Merve43 Melekhkn evet çizgi biraz bile koyulasmissa değer artmış demektir hadi inşallah sanki kendi testimi gördüm