umaydurununannesi Dareyn benım ıc karnım kucık oldugundan hemen cıktı 10 haftalıgız ama dar gıyınjnce anlıyolar o yuzden bu aralar hep bol pantalonlarım olmuyo
Elif_55 esraizmirli bende öyle ferace giyen biriyim ama elbet az da olsa belli olur diye düşünüyorum ne yapsakta bakalım artık 🙊
Elif_55 Dareyn yaa keşke az belli etsen abla ya o ara belini falan tut 😌😂 ayretten bu hastalıkta otobüse de binilmez zaten kış hamileliği demek bütün kışı evde geçirmek demek 😂🤦🏻
esraizmirli Dareyn aman boş konuşuyolar sanki bizim elimizde olan bişey demiyolarki iç karnınız geniş demekki diye öylelerine he yemiyom bebeği cezalandırıyorum diycen tövbe ya 😂
1PrensAnnesi Dareyn benim hamile olduğumu çevrem bilmiyodu yani tanıdıklar 8.ayıma nasıl girdim karnım öyle çıktı. şaştılar yeni hamile sandılar oysa doğurmak üzereyim ama ben çok memnunum bu durumdan kısıtlanmak hareket zorluğu çok zor bişey
Chucky Dareyn 18+2 2. Gebeliğim bana göre göbeğim büyüdü ama dışardan 5 aylık olacak dediğimde kimse inanmıyor 😂
Allissaras Dareyn ahaha saol canım dedim burda ilk aylarında olan anneler var genelde dedim son günlerde nasıl olunuyor bir hatırlatayım 😂😂 doguma 4 gün kala durum böyle 😂😂