emirasaff34_ Ya arkadaşlar benim ilk gebeliğim ve pek tecrübem yoktu ama bugün gebelikte sağlık ocağına kayıt yapılıyormuş tetenoz aşısı yaptırıyorlarmış fakat ben hiç yaptırmadım 30. Haftamdayım bu aşıyı yaptırmadım tehlikesi varmı
ocak2021 emirasaff34_ bende 30. Haftamda yaptırdım canım bana ebe hanım 38. Haftaya kadar yaptırılabilir demişti.
Bireylulmasali Canım yaptırırsan iyi olur sonuçta doğumda kullanılacak her şey steril mi değil mi bilemiyoruz
emirasaff34_ Bireylulmasali 30 haftalık olduk ve sağlık ocağına hiç kayıt açmamıştım bugün gitsem kayıt yapsam yaparlarmı aşıyı
halitefe emirasaff34_ sen git yaparlar canım sorun olmaz aşıyı yaptırmanda fayda var hastaneler ne kadar steril destekte öyle olmayabiliyor birde günlük hayatta bıçak keser cam keser herşeye tedbirli olmak lazım
emirasaff34_ Naaz ya şimdi Mardin’de oturuyorum ben ama aslen Diyarbakırlıyım ikametgahım Diyarbakır’da görünüyor yani ikamtgahım burda değil sağlık ocağına illa ikametgah olması mı gerekiyor gidip kayıt yaptırmam yeterli mi
halitefe emirasaff34_ yaparlar canım buraya taşındık de sen adresini belirt resmi olarak taşıyıp taşımadığına bakmıyor kimse
Abf E nabizda istediğin sağlık ocağına kayıt olunuyor, ama 3 ay değiştiremiyorsan, ben ilk dozu 28. Haftada yaptırdım, 4 hafta sonra 2. Dozu yapiyolar
Esracnrr27 emirasaff34_ benim doktorum yaptırmamı tavsiye etmedi hastanede doğum yapacak biri için gerek yok dedi, yani kayıt açtırmış olsanız bile size bırakılıyor karar ben yaptırmadım
birtosbikannesi emirasaff34_ bn de yaptırmadim kayıtdan dolayi saglık ocagi bni kabul etmedi sehir dısına cıkmıstım kaydim oraya gitmiş haliyle tetanoz olamadim doktoruma sordum gerek yok dedi yani sıkıntı yapma
gamzelinaz emirasaff34_ ben arabistan’da yasıyorum. Dr ye gidip sordum. Biz arabistan’da yapmıyoruz dedi.