civciv1520 Kızlar Detaylı ultrason için önerdiğiniz bir hastane var mi ya da doktor ? Klinik vs ? Ve fiyatı nedir
ozgeya civciv1520 Alsancak’ta Prof.Dr.Fuat Akercan’a yaptırmıştım, çok da memnun kaldık. Özel muayenesi var.
Defneveannesi civciv1520 ben de Alsancakta Cenk Gezer e gittim, doktorumun tavsiyesiyle. O da o zaman 500 TL idi. Çok detaylı bakıyor biz çok memnun kalmıştık
deryamehmet35 civciv1520 bende prof Fuat akercan a gitmiştim memnun kaldım iki ay önce 500 TL idi ama doktorum yonlendirdigi için sanirim normal gidenler biraz daha farklı fiyati
BilmemKacYilOldu ozgeya tam olarak nerde banada söylermısnz bizimde varda gitmemiz gerkeıyo bide ücreti ne kadar?
ozgeya BilmemKacYilOldu Alsancak camiisinden fuara doğru giderken, bir apartmandan dairesinde. Şuan lokasyonunu net hatırlamıyorum. Aradığınızda tarif ediyorlar ayrıntılı. Benim yaptığım dönemde 500’dü. Ama uzun zaman oldu.
Mrvtpz civciv1520 alsancak mr ye gtmis biri olarak asla önermiyorum paranla rezil olursun ilgisiz bi doktor sacma sapan sokak arasında degisik bi yer