Alinamoms endişelerin hepimizde oluyo ama ben şu şekilde kendimi sakinleştiriyorum..Veren de Allah alan da Allah her zaman..ne sebep olursa olsun nasibi varsa yaşayacak ..ne çözüm bulursam bulayım kısmeti yoksa olmicak ..Onun takdirine bağlıyız..bak ben daha 9. Haftamdayken umut bağlama bu bebek düşecek dendi doktorlar tarafından..çok kanamam vardı. 12.haftamda direnç var beslenemicek bebeğin büyüdükçe dendi ve öyle de oldu 33+2 ye kadar dayandı gelişimi ama gerideydi. Ya düşün 960 gram doğurdum kızımı 48 gün kaldı yoğun bakımda ama ben hep yukarda yazdıklarımla kendimi teskin ettim çok şükür nasibi varmış ki şimdi 8 aylık ayağımda dandini dandini yapıyoruz🥰yine hamileyim yine aynı risklerim var ama endişe etmiyorum en iyi kararı verecek olana güveniyorum O ne derse o olur..korkutma kendini boş yere olacak olanı değiştirecek gücümüz yok..Allaha sığın ve bol inşirah suresini oku🌿 sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün..doğunca çok yorulacaksın bedenen ve ruhen , şimdiden kendine eziyet etme ..nazını et istediğin kadar etrafına ,ömrümüzde sayılı geçircez bu günleri,eşine kitle işleri tadını çıkar ya hamileliğin 😅