Iraz Esra2580 bana da verildi ben 1 ay önce pozitif tim ama korkuyorum vurulmaya 3 tane farklı zamanlarda kendimi iyi hissetmedigimde vurulmuştum başka vurulma dim bebe ge zarar verir belki ihtiyaç yoktur diye korktuğundan vurgulama dim
Esra2580 Iraz neden vurulmadim ki canım her gebe kullanıyor bu dönemde tedbir amaçlı bende korktum ama bugün ilk ignemi sağlık ekipleri yaptı bir sorun olmadı çok şükür yarın kendim yapicam nasipse inşallah.. keşke vurulsaydin sende
Iraz Iraz ya Esra2580 ya kanım çok sulanirsa canım . Kararsız im doktorum da gitmiş zaten devlet hastanesi ne geçiş yapmış delirecegim
Esra2580 spaceship ben çarşambadan sonra düşünüyorum canım biraz daha zaman geçsin inşallah negatif çıkarız gerçekten çocuk gibi sevinicem
Iraz Esra2580 çok sulanirsa zararı olur diye korkuyorum beyin ve kalp ile alakalı Allah korusun canım
Esra2580 Iraz canım bende test yapmadan kullanıyorum yanintedbir amaçlı herkes kullanıyor Allah korusun birşey olmaz öyle olsa doktor neden versin normalde herkesin günde bir tane coraspirin bile içmesi lazımmış kalp sağlığı icin
Aghva Bana doktor ilaç yazdı ama. Balık yağı, tenefüs yolu için antibiyotik, kleksan bide serum yazdı 5 günlük.
spaceship Esra2580 31 haftalık oldu. Benim sancım çıktı pozitif olduğum ikinci gün, iki nst çekildi düzenli sancım çıkınca yatış verildi. Yaşadığım korku tarifsiz. Her gün üç dört nst ile kontrolüm yapıldı şükür sancım falan kalmadı 🙏
Esra2580 spaceship bu arada şükür ki sorunsuz atlatmissiniz bebeğinizle inşallah daha iyi olursun canim
spaceship ece_2206 evet şükür evimdeyim, asemptomatik geçiriyorum. İnşallah bu şekilde de biter gider. Güçlü durmaya çabalıyorum ama psikolojim etkilendi 😊
ece_2206 spaceship sevindim :) ben de her aksam nefessiz kalıp uyanacağımı sanırdım ama sadece koku kaybı oldu merak etmeyin artık birsey olmaz Allahın izni ile :)
spaceship ece_2206 evet oluyor o korkular, yaşayan biliyor.. Allah hepimizi, sevdiklerimizi korusun 🙏 size de geçmiş olsun, dilerim bir an önce tat ve koku kaybınız düzelir :)
Pnr14- Bende geçirdim bugün bitti karantina sürecim koronayla alakalı hiçbir belirtim olmadı sadece halsizlik ve bacak ağrısı cektim onun dışında iyiyim ☺️
Esra2580 spaceship koku kaybı yaşadınız.mi koku gitti tamamen ne zaman gelir acaba ya gene olarak iyiyim biraz halsizlik ve arada burun tıkanıklığı geniz akintisi