Ozbek42 Iraz aynen öyle cocugumu unuttum resmen .. gurbette küçük bi ilçede yaşıyorum kimseyi tanımıyorum tek olmak hastalıktan daha cok koyuyor.. bi eşim var allah razı olsun o yaptı herşeyi allahım kimseye göstermesin artık bıktık gerçekten ..
brcnbyrm Betulasaf cok teşekkür ederim canimm😊 ama cok şükür ki hafif atlattım bi başta korktum ama burda yazılanlar içimi rahatlattı zaten cok ta ağır geçirmedim 😇
Burcakoca2526 brcnbyrm doktora gittiniz mi daha sonra pıhtı durumu için, yoksa bu süreci hep evde mi geçirdiniz?
Ozbek42 thesimpson eger ki doğumu pozitif olarak yapsaydın bebekle anneyi ayırıyorlarmış anne sütünü sağıp o şekilde besleniyormuş bebek .. doktorum oyle demişti istersen sağıp ver canım nolur nolmaz yada doktoruna bi danış
Ozbek42 Ozbek42 Gokilay07 psikolojik de olabilir korkmayın düşünmemeye çalışın.. kendinizi takip edin bi kaç gün sonrasında artarsa test verin eşinizle çok yaklaşmayın çünkü virüse maruziyet cok etkili ağır ya da hafif atlatmada..
Ozbek42 ece_2206 inşallah değildir canım etrafımda çok oldu geçiren kimi hiç yaşamadı kiminin 1 ay somra geldi
Ozbek42 Canansunar bi kaç gün ateş normal bence vücudun savunma mekanizması ama takip edin sürekli 38 i geçerse sıkıntı oluyor..ve günü uzarsa. Bir de dakikadaki nefes alıp verme sayısını kontrol edin kronometreyle dakikada ortalama 24 25 olmalı 30 u grçiyorsa gidin hastaneye
Ozbek42 Esra2580 oksijen satürasyonu dedikleri şey.. evde kendimiz bu şekilde ölçebiliriz normal insanda ortalama 24 25 olur dakikada
Sunaydbk Nisanurunannesi3850 ben covid i atlatalı 1 hafta oldu eşimin iş yerinden bulaştı bize en başta bişey yoktu sonra bi anda yoğun öksürük ve halsizlik başladı bi süre sonra buna kemik ağrısı da eklendi sürekli meyve yedim pekmez bal ıhlamur süt bu şekilde atlattım ama benim ki çok ağır geçti rabbim kimseye yaşatmasın
HaticeUmut Cansu_okan bende y+6 haftalık hamileyim korkuyorum.valla eşimin iş yerinde bir bayan olmuş hamile 7 âlimmiş bebeği almışlar kuvezdeymis kadın olmuş ya çok üzüldüm. Bu süreç çok zor siz.nasilsiniz . Bir şey kullanıyor musunuz
Minnosunannesiii Iraz ay canım bi sor bakalım valla varsa ordan bana kargolatırsın burda yok çevre illere bile sorduk bulamıyoz
SeymaK Mnevvr53 hayır tabiki karantinada oluyorsunuz çünkü acil bi durum olmadığı sürece zaten gidip kimsenin hayatına tehlikeye atmak istemezdim
Lemya Nisanurunannesi3850 benim çok az boğaz kaşıntısı ve sadece koku alamıyorum normalmi sizce ateş falanda yok
Nisanurunannesi3850 Lemya sadece boğaz kasintisi olsa normal olabilirdi ama koku kaybi diyince sizi korkutmak gibi olmasin ama test verseniz iyi olur yinede gözlemleyin kendinizi insallah bisey yoktur