Betulasaf brcnbyrm bol bol meyve ve meyve suyu tüket kuzum elinden geldikçe temizle evi temiz hava al Sakın kovit oldum ben diye üzülme siradan bir gün gibi geçir hayatını
brcnbyrm Betulasaf cok teşekkür ederim canimm😊 ama cok şükür ki hafif atlattım bi başta korktum ama burda yazılanlar içimi rahatlattı zaten cok ta ağır geçirmedim 😇
ece_2206 MehtapDmr şuan nasılsınız benim geniz akıntısı hala devam edıyor Eskiye nazaran koku almam daha iyi ama burnum tıkanıyor sabahları
Lerdogan Busemestan yani evet aslında negatife dönünce geçip gitmiş olmasını beklediklerinden insanın en yakını bile bir saatten sonra acaba seninki psikolojik mi diye düsünmeye başlıyor. Ama öyle degil. Moral de çok önemli, destek önemli. Valla ben de şaşkınım. İnşaallah bir an evvele toparlarız.
Lerdogan Gokilay07 baş agrısı en belirgin belirtilerinden. Benim ilk 2 gun hafif baş ağrım sonraki 2 gün hafif iştahsızlığım olmuştu. Ama inanın kisiden kisiye o kadar cok degiskenlik gosteriyor ki. Biraz bekleyin semptomlar artarda veya eklenirse bi test yaptırın isterseniz. Ama şöyle de bir durum var çatır çatır covid gecirirken negatif ciktim ben.
Gokilay07 Lerdogan tesekkur ederim bugun bisey yok evham yaptim galiba ama olursa rvet bi test yaptirmaya giderim 😌
Ebrud Korona olduğumu 2 gün önce öğrendim belirtilerimse 5 gündür vardı. Koku alamadığımı farkedince test yaptırdım ve pozitif çıktı. 5 haftalık hamileyim. Çok korkuyorum. Hiçbir şeyim yok ama bugün hafifçe öksürük başladı. Bi sabah uyanıp nefes alamamaktan çok korkuyorum.
Lerdogan Ebrud cnm.benim.korkma..allahin izniyle tablo hamilelerde agirlasmiyor. Gonlunu gerah tut..ben 1. Ay once gecirdim. Hala siddetli vucut agrilarim var. Bol sivi almyi ihmal etme..
ece_2206 Ebrud korkmayın benim sadece koku kaybı oldu devamında da ağır semptomlar yaşamadım çok şükür ki :) Geçmiş olsun 🌼
spaceship Ebrud merhaba, hiç üzülüp kendinizi strese sokmayın. Ben de benzer şekildeyim. 2 gün ateş sonra 2 gün koku tad almada azalma olunca test yaptırdım. Moralinizi çok çok yüksek tutun, bebeğiniz size güç vericek gerçekten 🙏
ece_2206 Lerdogan benim de yaklasık bir ay oluyor koku kaybı yüzde 50 60 düzeldi hala burun tıkanıklığı yaşıyorum sabah kalkınca koku kaybı yaşadınız mı siz
Esra2580 gul_bf doğru canım da hani hiç kullanmadım o yüzden sordum kullanan bilen var.mi diye bide korkuyorum yapamayız diye
Iraz Iraz 3 kere farklı zamanlarda kullandım kendim i kötü hossettikce başka da kullanmadım kullanmaya korkuyorum
Busegul35 Esra2580 korona da hapşırık oluyomu geniz akıntısı var hapşırık ta var suan baska bısey yok annem gıl korona gecen hafta oradaydım temas olmadı mesafe vardı ama aynı sofrada babamla yemek yedik
Iraz Esra2580 bilmiyorum canım ciğerim ağrıyordu bir ara nefes darlgim oldu bende vurulayim dedim cnki pihtlasma varsa diye korktum