___ Nisanurunannesi3850 benim ilk boğaz ağrısıyla başladı sonra öksürük falan derken halsizlik başladı ama bolll bolll meyve tükettim özellikle mandalina ve portakal. Nane limon içtim yoğurtlu sarımsak tükettim her akşam 1 kase, çok iyi geldi ağır atlatmadım şükür 🙏🏻 Çok geçmiş olsun bu arada
Iraz Maviss1525 Ipek-ozbek ece_2206 Tgbanne Zeytinmascara ece_2206 Dilankocak ___ kızlar covid geçirenlere asi yapilmiyacakmis sebebi ney bilginiz varmı ben haber e yetişemedim …. 😔 Mehtpsahn_53300
Maviss1525 Dilankocak İnşaAllah basit bir griptir belirtiler çok değişti iyi yapmışsınız test yaptırarak çabucak atlatırsınız inşaAllah Allah şifa versin 🌷
ece_2206 Dilankocak benim çok öksürüğüm olmadı ama olduğu zaman portakal suyu ile limon içtim Gecmiş olsun
Maviss1525 Dilankocak Ben hasta olduğumda doktorum öksürük için gaviscon vermişti boğazdaki bakterileri temizleyip midede eritiyormuş gerçektende rahatlatmıştı birde bol su içiyordum ama yinede 2 ay sürdü alerji hastasıyım çünkü ama çok şükür geçti 32+1 haftalık olduk 😊
Zeytinmascara Tgbanne Mebi nefes darlığı için ne yaptınız acaba ? Birde geçti mi hala devam ediyor mu ?
Ipek-ozbek Merhabalar 36.haftamda covide yakalandım 37.haftamda doğuma girecektim🤦🏼♀️🥺 normal grip gibi belirtiler veriyor arkadaşlar hiçbir farkı olmadı bende boğaz ağrısı ateş bu şekilde başladı nefes darlığı insanı mahvediyor
CupCake Iraz hastalığı geçirmiş olanlarda zaten koruyucu antikor olacağı İçin onlar en son aşılananlar olacak. Tabi ne kadar antikor ürettiğimizin ve ne kadar süre koruyucu olduğunun kesin bilgisi olmadığı İçin yine de çok dikkat etmek gerekiyor 😇
ece_2206 Naneliseker01 benim de yirmi günde geldi çok şükür :), ama burnumun bir tarafından koku alamıyorum gibi kokular eski keskinliğinde değil biraz daha zaman gerekiyor sanırım
Birmelekgeliyprr Hanımlar benim çok şiddetli baş ağrım oluyor parol içiyorum ama hiç bir şekilde fayda etmiyor ne yapabilirim 😓
ece_2206 Birmelekgeliyprr ben bas ağrısı yasamadım ama mentol taşının iyi geldiğini duydum Gecmiş olsun 🌼
ece_2206 Naneliseker01 bende bir gariplik yok yani öyle mi :) aynen öyle ben de hiç alamadım gibi birseydi bir de burnunuz tıkalı mı sizin de benim genzimde sürekli bir doluluk var
Iraz CupCake kuzum ben korkuyorum çok buğu. Boğazım ağrıyor çevrem covid dolu ya inşallah bizi koruyordur boğazım ağrıyor ya birde terliyor yüzüm arada kayın validemler öksürüyor hapsiriyorlar onlarda geçirdiler hepimiz