ece_2206 MehtapDmr q benim de ya gece tıkanıyor uyutmuyor çoğu zaman birkac gün daha izole olup KBB ye gideceğim
MehtapDmr ece_2206 Canım ama gebelikte zaten burun tıkanıklığı oluyormuş yani norma buhar yap ve sirkeli su çekip temizle çok işe yarıyor.Seni çok iyi anlıyorum covit gebelik birbirine karışınca insan herşeyden her belirtiden korkuyor
SeliHakkuran Merhaba, ben de 25.haftadayım eşim biraz halsizdi. Sonra benim boğazım şişti grip oluyorum herhalde dedim. 2.gün sırt ve bel ağrım oldu. 4. gün sabah koku alamadım ikimiz de pozitif çıktık. Grip gibiyim başka bir şey yok çok şükür
ece_2206 SeliHakkuran bende de öyle seyretti çok şükür 20 gün oldu hala popular eski keskinliğinde değil burnum tıkalı sabahları hep 🥺
Busemestan MehtapDmr bugun birde ishal oldum tekrardan oldum mu diye korkuyorum inşallah yoktur öyle bişey ☹️
MehtapDmr Busemestan inşAllah ama psikolojik olarakta insan çok etkileniyor böyle oluncada vucut direnci düşüyor toparlayamıyor.Sen yinede takip et isalini
elisas-mom Evet arkadaşlar sonunda çok şükür bende 12 den sonra bitiyor karantinam. 39+6 hamileyim yarın hemen doktora gidicem alırsa sezeryanla dogumumu isticem yada en kotu salı günü yapmasını isticem çünkü artık dayanamıyorum covit süresi boyunca çok korktum bebek gelir diye. Smdi en azından kendi hastaneme gidicem test isterseler umarım negatife dönmüş olurum🙏yoksa yapmazlar yine 🤦🏻♀️ hastalık olarak sadece az brsey öksürük kaldı onun dışında iyiyim. Test yaptırıp negatif çıkan varmı ?
Cansualiasaf elisas-mom sezeryan için 2 kez test istediler mi sizden benim de 3 günüm kaldı 39+0 şu an aynı korkuları bende yaşıyorum tek anlamadığım hiç bir belirti olmaması 🤲
Merve-Burak Ozge3747 yok ultrason la doktor baktı bebeğe baktıktan sonra ciğerlerime tomografi çekemezler hamilelere
Kuzeyufuk Merve-Burak akciğer filmi çekiliyor korumalı olarak bana çekildi zırhlı yelekle sadece ilk 3aylık süreçte yasak cekilmek
Merve-Burak Busemestan ben bi etkisini görmedim ama içten etki ediyoduk pıhtı atmasın damarlarda diye veriliyo normalde düşük olmasın diye hamilelere veriliyormuş
Meltem374141 İzmit alikahya kadin dogum hastanesi ile bilgisi olan varmi covit surecim biticek sali gunu carsamba kontrole gidicem kabul etmiyolarmi oyle biseymi var
Ysf Gtu06 Amin insallah 5gundur koku alamıyorum bende 33.haftamizdayiz korkuyorum gidip test vermeye çok şükür koku dışında başka problem yok
sevdasen Aynurr16 benim eşim positif şu an banada izole verdiler test yaptırmaya gerek yok dediler yaptırmadım çünkü en ufak belirtim yok eşimin de bizimde karantina da 6 günüm üz ben çarşamba ameliyat öncesi test vermeye çağırmışlardı dua edelim inş negatif çıkar 21 aralıkta sezaryen günü verdiler
Aynurr16 sevdasen inşallah canım sağlıkla doğuralım inşallah sizedr tüm hastalarımızada allah şifa versin de kurtulalım bir an önce 💖
yildizfero01 Kuzeyufuk cok zor gercektende benim kuzenim adanada yaşıyor hastahane kabul etmiyor ambulans kabul etmiyor bir Allahın kulu ilgilenmiyor kendi doktoru desen özele git diyor özel hastahanede onu kabul etmiyor 27 haftalık haminne 😌😌😌
Kuzeyufuk yildizfero01 gerçekten mi kendi aracı yok mu acaba biz kendi aracımızla gittik ama ambulans çağırmıştık onlarda götürürüz demişlerdi bize
Melekhaticem elisas-mom Canım covid geçiren hastaların bittikten sonra ki koku kaybının geçmesi için ozon yağı sür burnunun içine