MerveBostann Kizlar merhaba 7+5 haftalik gebeyim tiroidim 3,5 cikti ne yapmam gerekiyor bu durumu yasayan var mi ne gibi zararlari var
babyandmom1 MerveBostann benimde sizin gibiydi fakat uyaran kimse olmadı bende bilmiyordum bu değerin altında olması gerektiğini 11. Haftada bir daha ölçtürdüm düşmüştü. Şimdi 16 haftalığız dün kan alındı sonuç bekliyorum 🤷🏻♀️ Doktorunuz ya ilaç yazar ya da dahiliyeye yönlendirilmiş duyduğum kadarıyla
Sezeniniz MerveBostann ben bol bol dereotu yiyorum baya düşürdü zaten yutkunmamdan anlıyorum düşüp düşmediğini
058elf MerveBostann yok canım olmaz inşallah ben hamilelikte kullanmadm ama levitron vermişlerdi hamilelik düşünüyodum içime sinmedi kadın doğuma gittim korunmalı mıym bu ilacın zararı olur mu yoksa ilacı içmesem mi falan diye hamile kalsan da benimde sana önereceğim ilaç bu 3 ün altında tutuyoruz demişti. Burda da kullanan arkadaşlar var
babyandmom1 MerveBostann ben bilmediğimden özel bir şey yapmadım canım Allahın izniyle bir şey olmaz sen sadece doktorunu dinle ilaç verirse muhakkak al ihmal etme