HBetul Seduru teşekkürler bilgilendirme için o zaman 1 numara alıyım ben yoksa 2 numara stok yapacaktım 🙈
Seduru HBetul 1 numarayı 1 paket alsanız yeterli zaten 120 li falan oluyor 2-3 numaradan bol nol stok yapabilirsiniz ☺️
Nslhnkr Nazlicann1993 1 beden verdim 35 adet var içinde e bebekten aldım tabi daha gelmedi. Bi de bulmakta zorlandım
Beyzan Sleepy tek geçerim ilk bebeğimde 21 aydır kullanıyorum bir kere bile pişik olmadı. Çünkü bembeyaz saf pamuk. Eğer her yerde bulunsaydı ve ekonomik olsaydı prima pure da denemek isterdim diğer bezlerin çoğunun içi kimyasalli ve boyalı.
mucizekese elcn4139 molfixle baslamayi düşünüyorum. Pisik filan yaparsa primayi düşüneceğim. Sleepy hakkinda cok iyi yorum duymadim fazla sızdırıyormuş.
aselsura123 HBetul kızım 4 kilo doğdu 1 numara aldım kullandım zaten bezin üzerinde 5 kiloya kadar yazıyor yine 1 numara alıcam inşallah 😊
aselsura123 HBetul bide sleepy alırsanız kendi sitesinde uygun avantajlı paketler var ben kızıma öyle sipariş verdim hep her türlü bezini kullandım mayosunu külot bezi hepsi çok iyi hiç sızdırmadı ıslak mendili yenidoğan organik var sleepy ondan alın çok memnun kalırsınız tavsiye ederim 😊
Beyzan aselsura123 ıslak mendil favorim 2 yasa yaklaştık artik poposu eskisi kadar kirlenmiyor ama bu sefer daha çok yemek ya da dışarda Temas oluyor güvenle kullanıyorum ben de
Prensannesii38 elcn4139 her bezı denedim nerdeyse molfıx yumusak yapısı bana guzel geliyor sleppy soffıa baby turco hepsını denedım memnun kalmadım ben molfıx bence
Gulenbaby elcn4139 Instagram hesapları var paddlers diye ordan alabilirsiniz isterseniz daha kullanamadım bebeğim doğmadığı icin ama çok kullanan varmış denemek istedim öneriyorlar
Ayssmom KIZLAR YENİDOĞAN BEBİŞE 1 NUMARA KI ALICAZ BİRDE KAÇLIK ALICAZ ? 1 NUMARADAN SONRA KAÇ NUMARA ALICAZ ?
Nurseelif elcn4139 prima premium kullandım ilk başta sonra molfix alayım dedim hala bitiremedim sızdırma yapıyor memnun kalmadım.Şimdi yine prima premiuma devam ediyorum memnunum sadece biraz pahalı 🥺