Fly38 edaaaanur bende 8.haftadayım kasık ve bel ağrım arttı gibi. Sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum
Elif3657 edaaaanur bugun 9 haftalik olduk siddetli bel ve kasik agrim var dakika da bir tuvalete gidiyorum
hapnoo edaaaanur ben 10 haftalığım benimde aynı karin ağrım oluyor rahim genişledigi için oluyormuş bu ağrılar kızlar
Haticee0393 edaaaanur adet döngünüze yakınmısınız benimde 8. Haftam çok arttı baktım en son adet tarihlerim hep ve aynı adet ağrısı gibi
kindersurprise edaaaanur Fly38 @Elif3657 biz de yarın 8+0 oluyoruz regl sancısı gibi sancım başladı dün sizin de mi regl sancısı gibi oluyor 😕
Fly38 Haticee0393 kindersurprise aynen adet döngümüz olduğu için belki de ağrılar oluyor. Benimki hafifledi sayılır. Göğüs hassasiyetim de çok az kaldı sizinkiler ne durumda ? Endişeleniyorum bazen bebeğim iyi midir diye 😔 belirtim olmayınca korkuyorum
kindersurprise Fly38 benim adet döngüme bir hafta kadar daha var aslında ben de endişe ediyorum böyle sanki adet olacakmışım da bir anda kanama olacakmış gibi bir hissiyat 😔 bugün benim de hafifledi ama bazen bir noktaya hafif bir iğne batması bıçak batması gibi sızılar girip kayboluyor göğüs hassasiyetim de aman aman yok vallahi sabah yataktan kalkarken bayağı bir hissediyorum gün içinde kayboluyor bulantım hiç olmadı durumlar böyle canım kalp atışını geçen hafta duyduk dr 1 ay sonra geliceksin artık dedi bir hafta geçti daha meraklanıyorum acaba iyi mi bir sıkıntı var mı diye aklım onda yani
Haticee0393 Fly38 benimde azaldı ağrılar bazen rahmin orda batma gibi oluyor geçiyor sonra elimiz kalbimizde yaşamaya devam 🙄
Fly38 Haticee0393 benim bugün hafif lekelenmem oldu doktoruma gittim saat akşam 7 gibi. Proluton depot yaptı çok şükür. Kalbi atıyor sağlıklıydı içim rahatladı biraz. Hepsi gayet nırmalmiş telaş etme sordum herşeyi 😘
Lezginka Evet aynı durumdayım.. 8 haftada karın şişer mi onu da bilmiyorum karnım şiş, neyin şişliği bu sahi, yaşayan var mı?