turgutannesi Saree1 anneler Saree1 anneler günaydın benim 2.gebeliğim 17 haftalık gebeyim ama hareketlerini hiç hissetmiyorum. Açaba benim gibi olan varmı ben bişey olmustur diye korkuyorum okadar çikolata yedim tatlı yedim soluma yattım yok 🥺
Saree1 turgutannesi hareketlerini hissetmen için henüz erken olabilir 20. Haftada hissetmeye başlıyor çoğu insan bence korkmana gerek Yok ama çok tedirginsen doktoruna danış
Srnysl turgutannesi canım benim üçüncü gebeliğim olmasına rağmen 20 den sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım problem yok merak etme 😊
Leylanur12 Ebru1234 mesela bugün pazar günü muzdayız yarın geri değişiyor her hafta böyle sizdede mi böyle oluyor
21Busra21 Demet84 valla bulantılar arada oluyor çok rahatsiz edici ve aşırı bı bel batması diyeyim bu bel ağrısı deil sol ayağına bastığım gibi kalça kemiğinin üstüne şiş batarcasina ağrı oluyor bazen 🙄sende durumlar ne
Ebru1234 Leylanur12 herkeste oyke oluyor galiba haftanin dondugu gun baska bir meyve sonraki 6 gun esas buyuklugu oluyor neden oyle bnde bilmiyorum gercekten