Hilal3005 Saree1 Saree1 bizde küçük bir şeftaliyiz canım bende gittim kontrole banada pipisi var sanki bunun dedi evet evet pipi dedi bende şuan 12+4 deyim
Saree1 Hilal3005 erkek olunca cinsiyeti daha erken belli oluyormuş bende öyle gördüm doktorum da dikkatle baktı
Tugbaoztrkmn esengl_ teşekkürler iyiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor ☺️ Bizim bugün ananasta son günümüz 😁
Lelisca Sistemde domates yazıyoruz ama boyumuz 22 cm 🙈😂 hangi meyve oluyoruz bilmiyorum 🤷🏻♀️😁 19 haftalığım şuan 225 gramcıkta kilom var annem bana çeyrek döner diyor 😂
Rabiis Saree1 Sakın inanma 13. Haftamda %80 erkek dedi 16. Haftama gelince %90 kız dedi. Erkek dediğine kapılmayın ☺️
Balonnnnn Rabiis hadi ya 😮 bana da 12. haftada %80 erkek dediler biz kesin erkek gözüyle bakmaya başladık 😁
Rabiis Balonnnnn sakın inanıp da kendini heveslendirme bende ilk hamileliğim haliyle erkek deyince heveslendik ve kıyafet bile almıştık azar azar. Şimdide %90 kız dedi gitti aldığım kıyafetler neyse ki değiştirebilirim 😂 yani inanma doktorlara doğuma kadar inanmam herhalde 😂
mucizeeem Balonnnnn banada aynısı oldu erkek dediler o haftalarda dün 16+3 te kız oldugunu söylediler %99🙈
Merinosunannesii 058elf kalçalar büyüdüyse tamamdır o kız😂bana taaa ne zaman dediler köydeki karılar kızın olcak toton büyüdü diye😂😂