058elf Merinosunannesii hahah edepli kızlar bize para verdirip duruyolar yani benimki de kızsa 😂 bende 12 15 te gittim tahminde bile bulunmadılar farklı doktorlardı sonra kendi doktoruma gittim 16 da tam cinsiyete bakacakken ayaklarını karnına çekti durdu doktorda sadece kız gibi demekle yetindi 😂
dermus Saree1 masallahhh , bizde karnabahar olduk, 26+2, allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲
Szsz dermus ay maşallah canım senin bayağı olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah sizinle kucağınıza almayı nasip etsin tüm annelerin Allah’ım kucağına almayı nasip etsin evlatlarının acısını asla göstermesin
058elf Merinosunannesii bende öyle hissediyorm ama kardeşim diyo o erkek, dayımız erkek yeğen istiyomuş da 😉 öyle canım benim eli ayağı düz sağlıklı olsunlar da cinsiyetin önemi yok 🥰
Szsz Damla0101adn olsun kuzum kuzum üzülme Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin gözünüz açıp kapatır kapatınca ya kadar zaten zaman gün öyle bir geçiyor ki hiç anlayamıyorsun
Merinosunannesii 058elf valla anne ne hissederse o oluyor canım yaa hep kız hissettim eşim erkek dedi ailem erkek dedi rüyamda erkek gördüm eşimde erkek gördü rüyasında ben hep kız olacak hissediyordum sonuç kız🤭🤭
Osmngl Bsrakmn ben 28 haftalığım hiç bir doktora danışmadım ama her gün pilates yoga egzersizleri yapıyorum doğumu kolaylaştırsın diye inşallah iyi yapıyorumdur bu hafta hastaneye Gidicem doktoruma sorucam.