busraerdalll Kızlar ekmek mantı Makarna hariç herşeyi yiyorum biliyorum bebeğime geçmiyor ekmek ama ben halsiz kalıyorum doymuyorum ne zaman yesem bulaniyorum geri çıkarıyorum ne yapmam lazım ekmeği dengelemek için ne yemem lazımm
Nida_Y busraerdalll ekmek zaten geblikte önerilmiyor. Karbonhidrat almak istiyorsanız; patates belki Esmer biraz pirinç, kinoa, kuru baklagil, badem ceviz fındık tüketin hem çok daha sağlıklı
Asenadgdvrn80 busraerdalll vala kahvaltıda bı ekmeğin 4/1 ini yiyorum akşamları ve sonrası hiç yemiyorum rahatım
Asenadgdvrn80 busraerdalll vala kahvaltıda bı ekmeğin 4/1 ini yiyorum akşamları ve sonrası hiç yemiyorum rahatım
Soe busraerdalll ben normalde hiç ekmek yemem şuan sadece ekmek makarna gibi hamurlar yiyorum bebeğe zararlı bana zararlı :( boşverin yemeyin daha iyi
busraerdalll Asenadgdvrn80 ben doymuyorum canım aç geziyorum sürekli kek falan onlarla idare ediyorum napayım
midekoruyucu busraerdalll ekmek yoksa pasta yesinler diye pis bi espri yaptım gidiyorum 😂😂 benim sabah kahvaltım ekmek arası domates 😂 haftalardır böyle bu başka bişey içim almıyor