Mervee7 İlk hamileliğim Tokat’ta hangi doktoru önerirsiniz çok kararsız kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🥰
Ysmnbkr Mervee7 mehmet nalbant i öneririm eğer durumun varsa veda ılhan bey diyorlar üniversite hastanesinde. Ben ılhan beye hiç gitmedim ama mehmet nalbant benim doktorum du gayette memnundum
ikizlermom Mervee7 medicalde Mehmet Nalbant var oda iyi ama üniversite hastanesinde İlhan hoca var mükemmel bir doktor ben Mehmet beyden ona geçtim çok daha ilgili bir doktor ben çok memnun kaldım hatta keske daha önce ona geçseydim dedim☺️
Tugcekkkkk Mervee7 tokat devlet hastanesine gidiyorsan kesinlikle muhammed emin diye bir doktor var tavsiye ederim. Her yaz geldiğimde mutlaka uğrayıp muayene okurum ve tavsiyelerini dinlerim.
Mervee7 Ysmnbkr Mehmet Nalbant ın çok hastası olduğunu duydum malum süreçte insanları medikale yönlendirdi
Simelwelt Besaa ben medicali tercih ettim ama zaten tokatta özelde devlet gibi hatta keşke devlet şansım olsaydı bu pandemide sıkıntı
Simelwelt Bende zulal hanıma gidiyorum çok memnunum diğer doktorlar hakkında bişey demek istemiyorum çünkü insanın doktoruyla yıldızının barışması lazım bence 😊🥰
Besaa Simelwelt medikal pandemi hastanesi ama nasıl olur bilemedim. Burda doğum yapan varsa bu ara. Bilgilendirirse çok sevinirim♥️
Simelwelt aysutemiz hemde ben bilgisine görüşüne çok güveniyorum inşallah güzel doğumlarımız olur ben 36 haftadayım 😊
aysutemiz Simelwelt ooo sizinki bitmiş bile hayırlı sağlıkla doğumunuz olsun insalh benim 15 haftalık daha cinsiyet neydi sizin
Ysmnbkr Besaa ben üniversite hastanesinde sezaryan doğum yaptim 1 ay önce temizliği olsun ilgilenmeleri olsun gayet iyiydi.
Sevooose Mervee7 Sabah gidip sekreterine muayene olmak istiyorum deyince kağıt veriyolar sıra alabiliyorsun. Ben özeline gidiyorum o şekilde muayene oluyorum normal randevusu var mı bilmiyorum ☺️
Ysmnbkr Mervee7 evet o yuzden gereksiz pahalandi. Sürekli zam yapıyorlar her muayenem de zam li ücret oduyordum hemen hemeno yüzden üniversitede doğum yaptim valla geyatte güzel geçti memnundum.
Mervee7 Medikaldeki hizmet nasıl peki yani özele gittiğinizi hissediyor musunuz üniversite hastanesinin özeliyle fark var mı?
tuliny Medical park ta Mehmet hocaya gidiyorum. İlk hamileliğimi de medicalde yapmıştım o zaman Ertan hoca vardı keşke yine olsaydı ama şimdilik Mehmet hocada iyi. İlhan hoca üniversitede o da çok iyi ama randevu bulmak imkansız maalesef
Besaa Ysmnbkr hocaniz kimdi? Çok sagolun cevap için bu arada. Anneli babali mutlu büyüsün bebeğiniz..
HKY Ysmnbkr Ben de bişiler sorsaam 🙃selim hocadan memnun muydunuz sezeryan mı yaptı devmlı onda mı takipliydiniz acaba 🤔