Asyakuzusu MH4225 Pekmez tahin hurma ceviz. Ama dozunda olmalı canım. Yüklenmeden. Sonra sende kilo alırsın.
DryCyln MH4225 benim ki haftasına göre şuanlık önden gidiyor tabikide bu durum değişebilir ben yaptığım şeyler konusunda seni de bilgilendiriyim bi dene bakalım ☺️ Hergün bir bardak süt(doktor 2 bardak önerdi ama) Hergün yumurta Hergün meyve bu meyveler genellikle muz ve ayva muz mutlaka. Mutlaka Kuruyemiş özellikle ceviz badem Kaju fındık Hergün peynir ve kaşarın kilo aldırdığını duydum bu arada onu deniyorum
eymenMomy_ MH4225 haşlanmış yumurta,kaşar, muz,pekmez,fındık,ceviz ici, süt ve meyvesuyu kilo aldırıyor diye duymuştum
queens Benimde düşüktü 10 gün boyunca her sabah bir yumurta dört tam ceviz tahin pekmez yedim arada bir muz bir bardak süt içtim tam 300 gr almış bende almışım ama 😂 olsun sağlıklı doğsunda veririz kilo alınır verilir 🤪
Asyakuzusu Hasret_ Abartmadan diye özellikle belirtmişim ama değilmi? 1-2 tane rahmi açmıyo iyi bilgi sahibi olun
Hasret_ Asyakuzusu bence siz olun yanlış bilgilendirmeyin, doğuma giderken hurma yenır , bence siz biraz daha araştırın
Meryem1316 Hasret_ doktorum bana 2-3 tane hurma ye dedi . Bebeğimin kafası küçük kalmış diye . Erken doğuma sebep olmaz mı diye sordum ? 2-3 taneden birşey olmaz dedi . Abartmadan yiyeceksin dedi . İki tane yedim ben .
Lotus Bebeğin kilosu genetik faktörlere de bağlı olmakla birlikte bir çok doktoru dinlediğinizde bebeğin anne rahmine düştüğü an itibariyle kaç kilo doğacağının zaten belli olduğunu söylüyorlar. Yani tabii ki sağlıklı beslenip her vitamini almaya çalışıcaz ama maalesef tuketilenler çokta etkilemiyor bebeğin kilosunu. Bende 9 ay boyunca kendi canımın ne istediğinden ziyade hep bebeğe kilo aldırabilecek şeyler tüketmeye çalıştım 3100 Gr doğdu bebeğim ☺️ merak etmeyin sağlıklı olduktan sonra hızla toparlanıp kilo alıyorlar zaten. Yeterki sağlıkları yerinde olsun 😇
serpooe Bol bol sebze çiğ kuruyemiş ye faydalı yağlarla beslen canım balık yağıda alabilirsin hem bebek için gelişimede faydası var marka olarak easyfishoil alabilirsin ben çok memnunum
gunbatimi Omega3 takviyesi bebegin gelisimine iyi geliyo baligin kokusu benim midemi bulandirmisti hamilelikte sendede oyle bi hassasiyet varsa easyfishoil tavsiye ederim ne mideyi rahat ediyo ne kokuyo 👍🏻