Melike883 Cigdem47_12 bağdaş kurara gibi bacaklarını açma hareketi yap sürekli pilates topuna otur ama dikkatli ve güvenli bir şekilde
Naaz Cigdem47_12 hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı, squat, pilates topuyla hareketler yap birde yürüyüş. 36. Haftadan önce yapma ama hurma falan kasılmaları artırdığından riskliymiş.
BesteKarakus1 Benimde 41. Haftam hurma ada çayı plates topu yürüyüş oturup kalkma herseyı yaptım ne bebeğim kanala indi nede açılmam var bide ananas yedim baya hiç açılma yok
Melike883 BesteKarakus1 eşinle ilişkiyi dene o da etkili oluyor açılma ve doğuö için iki kere normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum 😊
Deletedmom54 BesteKarakus1 ben de bilmeden her gün avuç avuç hurma yiyodum çok sevdiğim için hiç açılmam falan da olmadı
Hilalkrmzkn Melike883 afedersiniz sorduğum soru için öncelikle korunmasız ilişki derken içine boşalmasından mı söz ediyorsunuz bu bebek için bir risk değildir dimi
Melike883 Hilalkrmzkn herhangi bir risk yok tek riski doğumu başlatması ki zaten doğurmak istiyor arkadaş ☺️ Önceki aylarda risklidir, rahim kasılmaya neden olur doğum zamanı yapılmalıdır, amaç rahimi kasıp doğumun başlamasını kolaylaştırmak.
Hilalkrmzkn Melike883 sadece zararı olup olmadığını öğrenmek için sormak istedim bilemediğim için bize de bilgi olmuş oldu teşekkür ederim ☺️