Prensesimgeliyor12 Kizlar bebeğim tuvaletimi yapamıyor kansuk fitil verdi doktor hiç kullandınız mı ise yarıyor mu
[silindi] Prensesimgeliyor12 dsha çok erken ben sandım 1 haftadır yapmıyor vermeyin şimdi fitil alışırsa barsak tembelliği yapar müdahale olmadan kakasını yapamaz
Beyzan Prensesimgeliyor12 nasıl dün kaka yapmış çocuğa fitil veriyor eğer bebekte bariz bir huzursuzluk yoksa 10 güne kadar kaka yapmaması normal . İkincisi stiller anlık çözüm yaratan ve ileriye dönük zararları olan uygulamalar şu anda piyasadaki fitiller toplatılmış durumda çok az eczanenin elinde tek tük var. Asla ilk önerilen yöntem fitil değil bence kullanma karın masaji ılık havlu probiyotik içerikli gaz damlası gibi pek çok seçenek var. üstelik oradaki kaslar şu anda çok yumuşak ftili doğru uygulamazsanız oradaki kaslarda çatlağa bile sebep olabilirsiniz
Dilbur Bence zeytin yağıyla poposuna masaj yap kulak çöpü yle Bi süre bekle o yağ yumuşatır bence fitil için erken ama doktor söylediyse tabi biliyo da söylüyor fitili baya Bi küçültmek lazım diye biliyorum