Cileklimilkshake34 Hamişlerim an itibariyle kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Ben 63le hamile kaldım 73 üm suan , 10 kilo aldım 35+4 üm . Bu 10 kilo nasıl verilir? 🤯
Zeynepelf Cileklimilkshake34 Günaydın ☺️ Ben 23 haftalığım 67 kiloyla başladım 69 kiloyum suanda ve ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım doğumdan sonra hepsi gitmişti merak etme o yüzden 😊
Heyecandorukta Cileklimilkshake34 Bence ideal bir kilo almışsınız, son ay da maksimum 3 kiloyla kapatırsanız efsane olur. Bebek doğunca zaten Ortalama 6 kilo direk gidiyor, kalanı da kısa sürede verilebilir rakamlar 👍🏻🙂
Cileklimilkshake34 Mavi21 4 aya kadar bende kilo almamıştım aynı sizin gibi kurmalardan 🤣 baktım olacak gibi değil ,bebek gelişemez diye yemeye basladım sonuç 10 kilo🤣🤣
Cileklimilkshake34 Zeynepelf günaydııııınnn 🤩 ahh insallah benimde gider . Doğuma kadar Daha kilo almamaya bakıyorum . Almam insallah yoksa halim harap 🤯
Zeynepelf Cileklimilkshake34 hayatım doktor bana dedi ki istersen her gün bir kuzu ye ne yersen ye çocuk senin yediklerinden kilo almaz. 2 kilo doğacaksa öyle doğar dedi. O yüzden sen güzel beslen ama cok abartmana gerek yok🌸😂
Mavi21 Cileklimilkshake34 doktor kilo alman lazim yavstn dedi bende yavstn yemeye basldm ama zorla oda istshim yok pek
Cileklimilkshake34 Zeynepelf yaaa evet öyleymiş ama ben şunu da yiyim bunuda yiyim vitaminleri bebeğime gitsin diye düşünüyorum psikolojik olarak rahatlatıyo bu beni 😂 bu saatten sonra kilo almıyım yeter diyorum kendi kendime 🤣
MervErdo 22+4teyiz 47yle başladık 57 olmuşum ve bana kilo aldırmak imkansız bişey gibiydi oğluşuma burdan teşekkür ediyorum 😂
Haticecem 35 haftalığım 61 ile başladım 68 kiloyum son aylarda alırsın diyorlar ama benim kilo alımım durdu 1 aydır aynı kilodayım🌸
hum_akr Cileklimilkshake34 ilk öğrendiğim zaman 6 haftalıkken 65 kilo olarak tarttım kendimi, sonra 62 kiloya kadar düştüm. 24. Haftamda 68 buldum. Sonra rahatsızlandım 63e düştüm 32. Haftama kadar hep 63 64 kilo arası gidip geldim :) şimdi 36 haftalığız 65 kiloyum. İlk tartıldığım kilomdayım yani. Tek fark önde giden bir göbüş var.
Cileklimilkshake34 hum_akr 🤣🤣 kilo alıp verme bende çok oldu ama 30 lardan sonra alarak ilerledim vermedim bi daha . Canım kilolarım canım göbeğim🤣🤣