MKrasnic Keellemyekun hayat hastanesinde nazmiye Şentürk’e iki tanıdığım gitti çok da memnun kaldılar. Biz hastane yakın olduğu halde çok kalabalık olduğu için tercih etmedik
Bmom Keellemyekun ben hayat hastanesine gidiyorum asla saat veya randevu aksamasi olmuyor randevu saatimde muayeneye aliniyorum
halimme Hayat hastanesi naile hanıma gidiyorum çok iyi bi doktor tavsiye ederim randevulardada oyle çok beklemiyosun maksimum 10 dakika aksama oluyo o kadar saatinde gidersen beklemezsin Keellemyekun
serapzyrt Keellemyekun hayat hastanesi 3. Hamileliğim hepsinde Naile hanıma gittim çok memnunum Zaten alıştık baya birbirimize
betusumm sırf hayat hastanesi evime çok yakın olduğu için tercih ettim. NAzmiye hanım’ı orada çalışan bir ablamız önerdi. Naile hanm ve nazmiye hnm arasında kararsızdım. Bu sabah muayne oldum nazmiye hanımda gayet sevecen ve ilgili. İlk izlenimlerim güzel :)
Simge16 serapzyrt Naile hanım normal doğum yanlısı mı ☺️ Bende ona gidiyorum ancak hiç doğum şeklinden konuşmadık merak ettim