Gizem3347 Kizlar 8 haftalık hamileyim daha hiç doktora gitmedim sadece sağlık ocağında kan testi yapmıştım bir buçuk aylık hamilesin dedi hemşire bel ağrım aşırı var dün geceden belide karnım agriyo düşük tehlikesi olabilirmi ya çok korkuyorum
BurcuLice Gizem3347 kanaman ve. Kahverengi koyu akıntın yoksa sorun olmuyor genelde bel ağrısı kasık ağrısı olabilir rahim büyüdüğü için bu ağrılar olacak zaman zaman yakın zamanda doktora bi görün için rahat eder en azından sağlıkla gelsin bebiş 🌸
Busra34ybg Gizem3347 bel ve kasık ağrısı normal canım dayanılmayacak derece ve kanama varsa doktora git ayrıca 8. Haftadasın bence artık doktora görün kontrollr Önemli çünkü
Cevirmenanne Gizem3347 kanaman yoksa korkma ağrıların olması çok normal ama yine de içim rahat etmiyor diyorsan hastaneye gidebilirsin veya sağlık ocağında ebedi arayabilirsin
Gizem3347 BurcuLice çok tşk ederim canım amin ya rendevu alamıyorum şehir Hastanesi’nde Mersin’de virüsten dolayı vermiyorlar sanırım özele gidecem sanirim
Cevirmenanne Gizem3347 acile de gidebilirsin randevu alana kadar mhrs uygulamasını kullanmıyorsan onu dene oradan daha çabuk randevu alabilirsin 182 geç veriyor
BurcuLice Gizem3347 aynı durumdan muzdaribiz ben düzcedeyim burdada devlette randevu yok gerçi benimde işime geliyor özele gitmek ☺️
Eayh Gizem3347 cnm bel ağrısı oluyor gebeligin başında düşük olarak düşünme ama bence muayneye git kalp atisi vs bakilmasi lazim Allah korusun sağlıklsiz gebelikte anne hayati tehlikeye giriyor genel olarak yaziyorum bunu bel agrisiyla alakasi yok saglikla gelsin insallah 🙏
Minay Gizem3347 düşük tehlikeniz olmayabilir ama bu haftalarda ultrason ile bakılması gerekiyor hamilelikte ağrılar normal olsa bazı ağrılar normal değildir anladığım kadarıyla henüz bebeği keseyi felan görmediniz müsait bi zamanda randevu alıp doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim
Bebek-geliyor Gizem3347 rahim genişlediği için ağrı olması normal ama kalp atışı ve kese için doktora gitmelisiniz.
Tugcekkkkk Gizem3347 düşük için kanama şart değil ki. Üç düşük yaptım hepsinde bel ağrısı tek şikayetimi ve bir damla kan yoktu. Bence ağrın hiç geçmeyen bir ağrı ise bir doktora gitmen de fayda var. En azında bir tehlike varsa doktorlar önlem amaçlı iğne ilaç veriyorlar. Helal olsun nasıl dayanıyorsunuz doktora gitmeden… Ben de adet günümün geçmesini bile bekleyemez gider kan verirdim😊