Mummyy1 Kızlarr son adetim 5 kasım. 4 aralıkta teste pozitifti.7 Aralıkta kan verdim betahcg değerim 8387 geldi.16 aralığa doktor randevusu alabildim meraktan ölüyorum.
Syma-ma Benim 10 kasım hala adet olmadım ama 8 aralıkta test yaptım negatif çıktı bekliyorum şimdi inşallah adet olmam diye 😑
Ferda_ Suskun6 ilk hamileliğimde de böyleydi adet gibi kramplarım vardı ama nedense umutsuzum bu ay, inşallah Allah gönlümüze göre verir hepimizin
Efsane1122 Mucizee80 Salam Canim.😊Mende de 15kasım.Amma test etmemişem qorxuram seye.Adet elameti yoxdur.Ağ akıntılarm çox olur.Bir de qarnımın aşağı hissesinde arada yüngül sancılar olur.Sizde hansı elametler olur?
Mucizee80 Suskun6 amin inşallah dua ediyorum sürekli çok bekledim bende o yüzden beklemenin zorluğunu biliyrm
Suskun6 Mucizee80 Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. 26 kasım son adetim bekliyorum test yapacağım günü kaçıncı haftada yapsam belli olur
Mucizee80 Suskun6 benim tüp bebekle oldu o yüzden erken öğrendim en dgru sonuç adet geçince oluyor dayanabilirseniz testi gecikme olunca yap
Mucizee80 Efsane1122 selam canım ben tüp bebek tedavisiyle kaldım o yüzden erken öğrendim bende hiçbir belirti yoktu sadece kullandıgm ilaçların yan etkisi vardı o kadar kaç günde bir adet oluyrsn
Efsane1122 Mucizee80 Tebrikler Canım.Xeyirli şekilde dünyaya getirersen inşaAllah❤️Men 28günden bir adet olurum.27Kasım çatlatma iynesi vurdurmuşam.12,13ü adet olmalıysa.Xeyirlisi inşaAllah😍
Mucizee80 Efsane1122 amin inşallah canm darısı sana çatlatma iğnesinin etkisi büyük ihtimalle geçmiştir inşallah pozitif sonuç alırsın
Efsane1122 Mucizee80 Caan İnşaAllah.Bir defe de etdirmişdim Tutmuştur,sadece Boru hamileliyi oldu.Bu defe sağlam şekilde gözlüyürem .Rebbim herbirinizin kömeyi olsun.❤️İsteyiniz gerçekleşsin😍😘
Mucizee80 Efsane1122 inşallah canım inşallah sende pozitif sonuç alırsın Rabbim isteyen herkese nasıp etsin