Burcuugur 1haftalık bebeğim kaka yapamıyor sert bir parça çıkmış me yapmam lazım tecrübeli anneler bakın neolurrr
ToprakVeAnnesi35 Burcuugur bizde de çok olurdu🙁 ben kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp uyarıyordum yapıyordu o şekilde
Sarella BurcuugurZeyniyagı süre bilirsiniz poposuna Karnına masaj yapın ayaklarına çok iyi gelir eğer emziriyorsanız Kays’ı hoşafı yapın hem süt olur hemde bebek kabız olmaz çünkü yediklerinizden etkileniyor. allah şifa versin
Kubra_dmrr Zeytinyağı sürebilirsin canım eskiler hep öyle yaparmış işe yarar 🙂 ama tabi doktora götürmekte fayda var bir haftalık sonuçta
Burcuugur Kubra_dmrr doktor senin dediğin gibi yap deri ama yaptım daha bir parça sert yeni çıktı devamı nasıl gelir kendi yapabilir mi
Burcuugur Deniz2961 Mama veriyorum hergün anne sütü alıyor 30 ya da 50 cc gibi onun dışında hep mama yiyor
Didemalkanendik Ayaklarının altına ılık zeytinyağı ile masaj yap kayısı kaynat iç sütünden ona geçsin karnına da masaj yap bebek yağıyla canm
Deniz2961 Burcuugur cnm bnm.arkdsmda senn gbiydi sutu pek yoktu mama veriyrdu surekli bebekte kakasni yapamynca doktr her mamaana azck zeytinyag koy dms sen yinede br doktrna sor ama
Burcuugur Deniz2961 evet aklıma geldi bu benim acaba her mamaya koysam 2 damla zeytinyağı sizce işi yarar mı yada fazla olur mu
Burcuugur Kızlar hepinize ayrı ayrı yazamıyorum iyiki varsınız çok saolun inşllah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz ❤🌹