Yineyenidenanne Iraz hemen kreme başla etki ediyor benimde son haftalara doğru birden olmuştu lierac kullandım ve iyi sonuç aldim
LinaNaz Malesef gecmez catlamadan önce krem filan sürseydiniz iyi olurdu benimde heryerim catladı ve gecmedi sadece rengi beyazladı
Iraz LinaNaz ya liarec aldım ben ama olmadi düzenli kullanamadim ama kullanırken de hep kuruyordu vücudum aslinda faydasız sanırım çatlak tedavisi nasıl birşey benim göğsüm simitlerim karnma doğru gelmeye basladi
Iraz Iraz özellikle göğsüm çok sinir bozucu emzirken kayın validem gorumcem vs görecekler mecbur . Aynı evde yaşıyor uz .
LinaNaz Bende rahatsızlık duyuyorum ama esim hep diyor onlar kızımızın izi sende öyle dersin onlar bebeginin izi sildiriliyorsa dogum işini bitirince bende sildireyim valla 😀 ırsi birde annenizde varsa sizdede 100%80 oluyor bide acık tenli biriyseniz
Iraz LinaNaz işin tuhaf tarafı annemin 1 tek caltlagi bile yok canim bende diyordum ben çatlamam annemde yok diye annem bile žokta annem de tek 1 çatlak yok onun vücudu baya yağlı sanırım ben babamlara çekmiş olabilirim kuru cildim o yüzden catladim sanırım sağlık olsun
Yineyenidenanne Iraz onunda fayda ettiğini söylüyorlar ama ben denemedim kakao yağı kullanıyordum ona rağmen çatlama olmuştu sonra lierac kullandım ve sonuç çok başarılı idi kişiden kişiye de değişir belki zeytin yağı iyi gelir sana
Newmom1 Yineyenidenanne lierac çatlak önleyici krem mi kullandınız rica etsem link ya da resim olarak paylaşabilir misiniz
Yineyenidenanne Newmom1 valla canım senin için çektim fotosunu ama yüklenmiyor ben mi bilemedim acaba