Hep Doğum hikayelerini okur bende yazmak isterdim kızlarım ben 11.11.2020 de spinal sezaryen oldum 11 Kasım sabahı saat 7 de gittim yatış işlemlerimi hallettim antikor testi kan testi falan yaptırdım neyse saat 8.30 oldu sonuçlarım çıktı kan değerlerim düşük çıktı çok fazla doktorum kan değerlerin düşük doğum da bir tüp kan gerekebilir sana dedi gittiğim Hastanede özel olarak tıp merkezi olduğu için kan bulunmuyormuş doktorum anlaşmalı olduğu hastaneye yönlendirdi beni ben orda akşam 6 da nöbetçiyim geleceğim Doğumuna diye derken suyum geldi aniden 👏😳😳 doktorum hemen ultrasona aldı suyun azalmış dedi ve direk hastaneye gittik spinal sezaryen oldum hiç bir acı hissettmedim iğne vurulduğu an zaten aptal oluyorsunuz 😳😊😊 doktorum benle konuşa konuşa beni oyaladı anestezi doktoru henüz daha başlamadık korkma dedi beni motive etti ve birden bebeğimin sesini duydum kucağıma aldım öptüm güzel oğluma Allah’ıma şükürler olsun kavuştum önce Allah’ıma sonra doktoruma minnettarım👏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🤲😍