Rojda24 Kızlar ilaç kullandığım halde yine kansızlığım devam ediyo yicek olarak kansızlığa iyi gelen bi şeyler var mı lütfen bilen yazsın :/
61Aysen Rojda24 bnde durayim burda 36+6 haftalik hamileyim 13.haftadn beri kan ilaci kullaniyorum ve hala kan degerlerim düşük dogumada az kaldi
badecanisik Rojda24 ilacınızdan bir saat ömce ve bir saat sonra demiri etkileyecek besinler tüketmeyin..
Selin2 Rojda24 benimde öyle o yüzden doktorum ilacımı değiştirdi sizde konuşun isterseniz, tahin pekmez yiyorum ben kan olması icin,kırmızı et, visne suyu, kuru üzüm ve ceviz bunları tüketiyorum birde boool su🥰🙏🏻
zepbjk Rojda24 Benim de kan değerlerim düşük 🙄 Demir emilimini c vitamini hızlandırır kan hapını aldığın zmn c vitamini yüksek bir şey at ağzına
badecanisik Rojda24 kafein içerikli şeyler çay falan bunlar etkiliyor. Ben garanti olsn diye sabah kalkar kalkmaz içiyorum ve 1 saat hiçbirşey tüketmiyorum sudan başka zatn anca ayılıp kahvaştı kurup oturuyorum. Kahvaltıda çay içmiyorum kahvaltının üzerine içiyorum canm çekerse🙈
Rojda24 badecanisik bende tiroid olduğu için sabah aç karna tiroid ilacı alıyorum Demir ilacını da öğlen aç karna alıyorum bi saat sonra yemek yiyorum ama dediğin gibi çay etkili galiba ben çok fazla tüketiyorum bundan sonra dikkat ederim çok teşekkür ederim ☺️
badecanisik Rojda24 çayı normal kahvaltının yanına bile önermiyorlar besin değerini öldürüyor genel olarak hayatunızda uygulayın bence sadece hamilelik değil hamilelik dışında da kansızlık sorun yaratıyor…
irva Rojda24 Her sabah aç karnına 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezini su bardağına koyup içine de yarım limon sıkıp suyla karıştır.Bardağı ağzına kadar su doldurma ama yarısını çok az geçsin bardağın o kadar.Ben hamileliğimde gece ilacı içerdim sabah da bunu.Hiç düşmedi değerim aynı noktada sabit tuttum.
Minneee Rojda24 İlaca rağmen değerim artmamıştı doktor günde iki tane al dedi ama şiddetli kabızlıktan dolayı alamadım. Pekmez ve kuru üzüm yedim bir ayda değerlerim normale döndü.